...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Tallerkenrække til bøger

Denne tallerkenrække til bøger kan bruges af både børn og voksne. Du har muligheden for at pryde børneværelset med denne. Vi har selv det problem på vores børneværelser, at bøgerne let kommer til at ligge at flyde. Med denne tallerkenrække er der god mulighed for at få ryddet barnets bøger op, så der kommer system på værelsets bøger.

Du kan finde vores tallerkenrække til bøger her.

tallerkenrække i træ

Bøger i tallerkenrækken

Der er mulighed for både at have store og små bøger i denne tallerkenrække til bøger. Der er to pinde, som bøgerne kan støtte op imod. Det er også muligt at opbevare magasiner, Anders  And blade, eller hvad man nu ønsker deri.

Perfekt til at organisere sine bøger, så børneværelset altid ser indbydende ud for de voksne og børnene.

Træ på børneværelset

Den er lavet i massivt egetræ, hvorfor den er lavet til at kunne håndtere livet på børneværelset. Der er påført en oliebehandling på denne tallerkenrække til bøger. Olien er med hærder i, hvorfor den hærder op og får en hård overflade, der gør, at den bliver modstandsdygtig.

Der er ikke nogen synlige skruer på dette produkt. Produktet skal hænges op på skruer på de påmonterede ophængs beslag, der er monteret bag på denne tallerkenrække. Skruer og raw plugs følger selvfølgelig med til den, så du ikke skal ud at købe det. Det drejer sig om 2 skruer, der skal monteres i væggen, for at den kan hænge.

Størrelsen på vores tallerkenrække til bøger

Den er 50 cm bred, 40 cm høj, og så er den 8 cm i dybden. Du har også mulighed for at købe denne tallerkenrække i andre bredder. Den findes tillige i en udgave, der er 70 cm bred og en udgave, der er 90 cm bred.

Opbevaringsmuligheder for dine bøger

Skulle man på sigt ønske at dekorere om på børneværelset, er der stor mulighed for, at denne tallerkenrække til bøger kan gøre sig i de andre rum i huset. Gå på opdagelse på resten af siden og se, hvilke andre anvendelses muligheder denne bog tallerkenrække har. Det kan f.eks. være som et køkkenmøbel, kontormøbel eller et møbel til stuen.

Hvis du godt kan lide produktet, har vi andre snedker produkter, der kan pryde børneværelset, som passer rigtig godt sammen med denne tallerkenrække til dine børns bøger.

Ved at købe en tallerkenrække til dine bøger hos Svanel, ønsker vi at være med til at skabe glæde på børneværelset, så børnene får lyst til at læse i deres bøger, idet de fremstår organiseret og til at overskue for barnet.