Opbevaringskasser træ

DKK 2499DKK 2998

B: 60 x D: 39 x H: 27-28,5 cm

Ryd
Varenummer (SKU): se9eg Kategori:

Indret hjemmet med opbevaringskasser træ. Opbevaringskasserne er lavet i massiv egetræ og er håndlavede snedker kasser i træ, der er samlet med flotte og stærke snedker samlinger. Opbevarings kasserne kan stables med hinanden og bruges med og uden låg.

Låget kan købes her, hvis man ønsker et låg til sine opbevaringskasser i træ. Eller vælg variant med låg til

Store opbevaringskasser træ

Vores store opbevaringskasser i træ måler; 60 cm i bredden 39 cm i dybden og 27,05 cm i højden. Opbevaringskasserne i træ kan rumme mange ting og har mange anvendelses muligheder, om det er til børnenes legetøj, håndklæderne ude på badeværelset, bøger, eller hvad man ønsker at benytte sine opbevaringskasser i træ til. Kasserne har en god stor størrelse, der gør dem anvendelig til mange ting.

Opbevaringskasser af træ

Vores opbevarings kasser er lavet af træ, nærmere massiv egetræ og er lavet med stor kærlighed til snedker faget. Opbevaringskasserne af træ er designet af Anders, der er møbelsnedker. Anders har ønsket, at vores opbevaringskasser af træ har et klassisk og tidløst design, så møblerne kan følge moden. Opbevaringskasserne i massiv træ er lavet i en kvalitet, der gør, at de kan holde i mange år. Ligeledes skal designet også kunne holde i mange år.

Indret med opbevarings kasser i træ

Ved at indrette med opbevaringskasser i træ har du mange muligheder. Opbevaringskasserne i træ kan bruges i indretningen i hele hjemmet. Du kan bruge den på badeværelset, entreen, køkkenet, soveværelset, stuen, kontoret, eller på børnenes værelse. Ja der er mange muligheder. Det giver også mulighed for, at skulle du med tiden ønske at indrette rundt derhjemme, kan dine opbevarings kasser i træ rykkes rundt i indretningen, som man ønsker det.

Opbevaringskasser i træ og andre snedker møbler

Du kan rundt på Svanel.dk se vores andre håndlavede snedker møbler, som vores opbevaringskasser træ passer godt sammen med. Ydermere passer opbevarings kasserne i træ godt sammen med andre klassiske møbler og snedker møbler.

Yderligere information

Håndtag

Uden håndtag, Lille håndtag, Stor håndtag

Låg

Ingen, Med låg