...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Opbevaring børneværelse

Du tænker nok opbevaring børneværelse; det kunne være dejligt med noget opbevaring, børnene kunne bruge, så der kunne komme system på børneværelset, og at børnene faktisk selv synes, at det var fedt, at deres værelser var ryddet op og nydelige. Det kan være en udfordring at overbevise børnene om, at det er en god ide at rydde op efter sig selv. Vi har god erfaring med, at hvis man nu gør oprydning til en leg, får inddraget børnene og får system i tingene med nogle rigtig gode opbevarings løsninger på børneværelset, hjælper det rigtig meget på det.

Opbevaring på børneværelset

Selv har vi nogle gode store kasser på vores børneværelser, som er nemme at bruge til at rydde op med. Disse skaber en masse opbevaring på børneværelset. Børnene kan samtidig overskue at finde deres ting frem og endnu vigtigere, at det er nemt og overskueligt at rydde op igen. Yderligere har vi vores tallerkenrækker. Dem kunne vi ikke undvære. Der har vores børn deres bøger. Det er nemt for dem at overskue, hvad de har af bøger, og det er nemt for dem at se, hvor bøgerne skal stå, når de er færdige med at læse i bogen. Vi har også en plantekasse stående, som vi har brugt til at have bøger i. Vi har tillige opbevaret legetøj i den. Den har den fordel, at den ikke er så høj, hvorfor det gør det nemt og overskueligt for børnene at bruge plantekassen som opbevaring på deres børneværelse.

opbevaring børneværelse

Få system på børneværelset

Når du tænker opbevaring børneværelse, så er det en god ide at tænke et godt system ind i din opbevaring af børnenes legetøj, børnebøger, bamser, og hvad der nu ellers gemmer sig på et børneværelse. Når du vælger en kasse, du stiller på hylderne, så hold fast i den kasse, så du ikke har alt for mange slags kasser (du kan sagtens have et par forskellige). Undgå blot, at det ikke bliver for spraglet at se på. Har du flere forskellige slags kasser til opbevaring på børneværelset, så sørg blot for en sammenhæng mellem kasserne.

Hylder og opbevaring børneværelse

Når du har med opbevaring børneværelse at gøre og ønsker et system med kasser, du kan have børnenes ting i, så kan det være en god ide at få din opbevaring op på nogle hylder. Du kan se et eksempel med vores hylder til børneværelset her. Det er med til, at både du og dit barn nemmere kan få sat tingene i system og overskue tingene. Det kan også være en mulighed med en reol eller et skab.

Indret med gode opbevaringsløsninger

Vi elsker at være med til at skabe opbevaringsløsninger til dit børneværelse, og vi har derfor flere forskellige møbler, der gør sig godt inde på jeres børneværelse. Du kan se vores forskellige børnemøbler her. Tag dig et kig rundt på vores side og lad dig inspirere til en bedre indretning. Brug de forskellige sociale medier, blogs og hvad du ellers kan komme i nærheden af til ekstra viden / inspiration til din indretning.

// Maja Svanborg | Grafisk Designer

maja svanborg profilbillede