...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Hylder til børneværelset

Vi kan ikke undvære vores hylder til børneværelset. Det giver noget ekstra plads samt nogle muligheder i indretningen på børneværelset. Vi har brugt dem til at have bleer på hen over puslebordet. Vi har også haft billeder stående, bøger, nips og ja alverdens ting og sager. Indret børneværelset med hylder.

Du kan købe vores hylder her.

hylder til børneværelset

Indret med hylder til børneværelset

Ved indretningen med hylder til børneværelset har du mange muligheder. Vores hylde til børneværelset har en god størrelse, så den kan bruges i flere sammenhænge. Udover at den kan bruges på børneværelset, kan den også bruges i indretningen af resten af hjemmet. Det giver dig mulighed for at skabe en sammenhæng i din indretning, hvis du ønsker at have hylden hængende andre steder. Ligeledes kan hylderne til børneværelset også bruges alene, og man kan flytte den rundt i hjemmet alt efter, hvordan indretningen ændrer sig med tiden.

Kombiner hylder på børneværelset

Vi har også andre hylder til børneværelset. Du kan se vores andre hylder her. Den kan kombineres med denne hylde til børneværelset, eller hænges for sig selv eller flere samlet. Med den klassiske udtryk passer vores hylder til børneværelset ind i de fleste indretninger. Dens tidløse udtryk er med til, at den også følger med børnene, som de bliver ældre, og de ville kunne tage hylden med sig videre i deres liv.

Kvalitets hylder til børneværelset

Alle vores hylder til børneværelset er håndlavede snedker møbler af høj kvalitet, lavet fordi vi elsker at arbejde med træ og skabe noget til indretningen. Vi er selv vilde med at indrette hjemmet med håndlavede kvalitets snedker møbler, og bilder os selv ind, at det er der andre, der også er. Når du køber en hylde til børneværelset eller et andet snedkermøbel fra Svanel, får du et møbel, der er lavet til, at du kan have det med dig i mange år.