...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Hylder

119,00 DKK2269,00 DKK

L: 11-200 x D: 7-30 x H: 2.1 cm

Indret dig med unikke hylder i massiv egetræ. Hylderne er det oplagte valg til at hænge på væggen til alt lige fra nipsting, legetøj, bøger, tøj eller hvad, du ønsker at have stående på dine hylder. Hylderne er praktiske, da de både pryder hjemmet samt giver mulighed for opbevaring. Hylderne kan monteres enkeltvis eller flere samlet hængende enten lodret eller vandret.

Du får hylden lige på det mål du ønsker. Du bestiller hylden inden for det mål der passer, og så skriver du det rigtige mål som kommentar til din ordre. Ønsker du et mål der ikke eksisterer, eller med en anden olie kan du bare skrive en mail til mail@svanel.dk og vi kan være behjælpelige. 

Hylderne kommer med beslag der passer ind bag i hylden i et hul som vi borer, derved er hylden svævende. Beslagene er selvfølgelig med i prisen. Der er et billede af beslaget. 

Ved bestilling af brede hylder limer vi dem sammen af flere stykker for at undgå spændinger i træet og det derved ellers vil slå sig og blive skæve.

Hylderne kommer som standart uden brændemærke (Svanel logo), ønsker man dette skal det skrives i kommentarfeltet ved bestilling.

Bæreevne:
Gipsvæg (2 lag): 10 – 15 kg.
Gasbeton: 15 – 20 kg.
Murvæg: 20 – 25 kg.
Betonvæg: 20 – 30 kg.

Hylder til værelset

Med hyldens tidløse look passer den ind i indretningen i alle værelser, enten om man ønsker den som hylde på børneværelset eller som hylde ind på kontoret, køkkenet, stuen, badeværelset, entreen eller i soveværelset. Dette giver dig mange anvendelses muligheder. Du kan have hylden i flere rum for at skabe en sammenhæng i indretningen. Ønsker du at lave om på indretningen derhjemme, kan hylden flyttes rundt som det ønskes.

Kvalitets hylder

Vores hylder er møbelsnedker udførte møbler af høj kvalitet i et klassisk snedker look. Dette gør, at hylden passer godt ind i indretningen sammen med andre møbler, enten om det er andre klassiske snedker møbler fra Svanel, eller om det er andre lækre klassiske møbler, passer det godt sammen. Hylderne er lavet i en høj kvalitet, hvilket gør, at den kan holde i mange år. Da hylden er lavet i massiv egetræ, er det muligt at slibe på hylden, hvis der skulle komme brugsspor på hylden med tiden. Da hylden ikke er lavet af finer, kan der slibes mange gange derpå. Disse hylder er overfladebehandlet med en stærk olie.  Dette giver en rigtig flot og lækker overflade til møblet. Det er også med til at beskytte denne hylde, så den får en stærk overflade.

Snedker hylder

Alle vores møbler er håndlavede møbler med lækre detaljer, og derfor skal der selvfølgelig ikke være nogle synlige skruer og beslag på vores møbler. Der er skjulte ophængsbeslag på denne hylde. De medfølgende beslag monteres ind i væggen, hvorefter hylden skubbes ind på beslagene.

Hylden kan fåes på lige det mål du ønsker dig. Tykkelsen på hylden er 2,1 cm høj. Ønskes der en anden løsning med flere hylder, har vi også et snedker møbel hvor der er to hylder integreret. Den kan ses her. Man kan købe lige det antal hylder som man ønsker og så montere dem over / under / ved siden af hinanden og så lave en hel væg ud af det.

OBS!! Da hylderne produceres på mål efter hver enkelt ordre, er det derfor ikke mulig at sende retur, da det er en bestillingsvare.

Hylder og træmøbler

Vi har mange andre træmøbler og som nævnt en anden hylde løsning. Hvis du ønsker, at hylden skal have selskab, så kig dig endelig rundt efter andre lækre møbler. Du kan også se, at vi har en kop reol, hvis du ønsker en anden løsning til dit keramik ude i køkkenet.

Hylder

119,00 DKK2269,00 DKK