Hylder

DKK 119DKK 2269

L: 20-200 x D: 8-30 x H: 1,9 cm

Ryd

Indret dig med hylder. Hylderne er det oplagte valg til at hænge på væggen til alt lige fra nipsting, legetøj, bøger, tøj eller hvad, du ønsker at have stående på dine hylder. Hylderne er praktiske, da de både pryder hjemmet samt giver mulighed for opbevaring. Hylderne kan monteres enkeltvis eller flere samlet hængende enten lodret eller vandret.

Du kan vælge lige det mål du ønsker. Ønsker du et mål der ikke fremgår som valgmulighed, vælger du bare den variant som er tættest på, og så skriver du det rigtige mål som kommentar til din ordre. 

Hylderne kommer med beslag der passer ind bag i hylden i et hul som vi borer, derved er hylden svævende. Beslagene er selvfølgelig med i prisen.

Hylder til værelset

Med hyldens tidløse look passer den ind i indretningen i alle værelser, enten om man ønsker den som hylde på børneværelset eller som hylde ind på kontoret, køkkenet, stuen, badeværelset, entreen eller i soveværelset. Dette giver dig mange anvendelses muligheder. Du kan have hylden i flere rum for at skabe en sammenhæng i indretningen. Ønsker du at lave om på indretningen derhjemme, kan hylden flyttes rundt som det ønskes.

Kvalitets hylder

Vores hylder er møbelsnedker udførte møbler af høj kvalitet i et klassisk snedker look. Dette gør, at hylden passer godt ind i indretningen sammen med andre møbler, enten om det er andre klassiske snedker møbler fra Svanel, eller om vi taler om andre lækre klassiske møbler, passer det godt sammen. Hylderne er lavet i en høj kvalitet, hvilket gør, at den kan holde i mange år. Da møblet er lavet i massiv egetræ, er det muligt at slibe på hylden, hvis der skulle komme brugsspor på hylden med tiden. Da hylden ikke er lavet af finer, kan der slibes mange gange på hylderne. Disse hylder er overfladebehandlet med en stærk olie.  Dette giver en rigtig flot og lækker overflade til møblet. Det er også med til at beskytte denne hylde, så den får en stærk overflade.

Snedker hylder

Alle vores møbler er håndlavede møbler med lækre detaljer, og derfor skal der selvfølgelig ikke være nogle synlige skruer og beslag på vores møbler. Der er skjulte ophængsbeslag på denne hylde. De medfølgende beslag monteres ind i væggen, hvorefter hylden skubbes ind på beslagene.

Hylden kan fåes på lige det mål du ønsker dig. Tykkelsen på hylden er 1,9 cm høj. Ønskes der en anden løsning med flere hylder, har vi også et snedker møbel hvor der er to hylder integreret. Den kan ses her. Man kan købe lige det antal hylder som man ønsker og så montere dem over / under / ved siden af hinanden og så lave en hel væg ud af det.

Hylder og træmøbler

Vi har mange andre træmøbler og som nævnt en anden hylde løsning. Hvis du ønsker, at hylden skal have selskab, så kig dig endelig rundt efter andre lækre møbler. Du kan også se, at vi har tallerkenrækker, hvis du ønsker en anden løsning til dine bøger.

Yderligere information

Hylde Dybde

8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30

Hylde Længde

20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200