...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Køkken knager

Med disse køkken knager får du noget glæde ind i køkkenet. Køkken knagerne er håndlavede snedker knager af høj kvalitet. Med disse køkken knager får du noget træ ind i køkkenet. Det kan gøre meget for indretningen i køkkenet. Har man et meget lyst køkken, skaber det kontraster til køkkenet, som giver meget til indretningen. Har du et mørkt køkken eller et træ køkken, giver det et rigtig godt samspil til køkkenet.

Du kan købe vores knager her.

knager kategori svanel

Knager til køkkenet

Det er svært at undvære køkken knager. Det er rart at have til at hænge viskestykker, håndklæder, klude, forklæde, eller hvad man har, på. Udover som køkken knager kan knagen også bruges som andet. Den kan bruges rundt i hele huset. Det giver dig store anvendelsesmuligheder i forhold til, hvis du skulle ønske en sammenhæng i din indretning og ønsker knagerne / knagerækkerne flere steder rundt i hjemmet.

Ophæng af køkken knager

Knagerne monteret på de to tilhørende skruer, der følger med møblet. Skruerne monteres i væggen, og dine køkken knager hægtes på skruerne. Således har du ikke nogle synlige skruer at skulle kigge på. Denne køkken knagerække er som vist på billedet modellen med 5 knager på. Vi har også en model med 3 knager på. Ønsker du knagen for sig selv, er det også muligt. Den monteres tillige direkte ind i væggen.

Kvalitets knager til køkken

Ønsker du kvalitets interiør til dit køkken, får du med disse køkken knager knager af høj kvalitet. Håndlavede møbel snedker køkken møbler. Køkken knagerne er lavet i egetræ, en træsort vi sætter stor pris på grundet dens styrke og udseende. Egetræ har en virkelig flot struktur.

Møbler til dit køkken

Vi har andre møbler, du kan pryde dit køkken med. Se under køkken kategorien, hvad vi ellers har at tilbyde. Vi har også andre kategorier med møbler i. Ønsker du at skabe en sammenhæng i din indretning derhjemme. kan det være en god ide at kombinere vores forskellige møbler.

Tag en tur rundt på siden og lad dig inspirere til din indretning . Vi vil meget gerne være med til at bidrage til at indrette sammen med dig og skabe et bedre hjem.