...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Indret med plakater

Indret med plakater kan jeg godt lide. Det giver nogle fantastiske muligheder for at skabe en stemning til rummet. Det kan være et fedt motiv eller en lækker farve. Jeg tænker meget over sammensætningen af møbler og plakater (jeg er nok lidt miljøskadet), at deres udtryk passer sammen. Det kan være befriende at få nogle plakater op på væggen, der bryder det klassiske udtryk, så det ikke bliver alt for forudsigeligt.

Hvordan finder jeg den rigtige plakat ??

Når jeg indretter med plakater, kan jeg bruge lang tid på at lade mig inspirere og kigge rundt på nettet efter den rigtige plakat. Det store spørgsmål er, hvad er den rigtige plakat. Det skal selvfølgelig være noget, man kan holde ud at kigge på. Så synes jeg også, at plakaten godt må afspejle ens stil. Ikke sagt, at den ikke må stikke ud i forhold til alt andet.

Hvad gjorde jeg

Lad mig give et eksempel. Jeg skulle selv indrette et værelse herhjemme og syntes, at jeg var okay tilfreds, MEN det kender du nok:  Der manglede et eller andet. Det var lidt for kedeligt. Så fandt jeg en KASPERBENJAMIN plakat. Den, der hedder ESCAPE.  Den stak ud fra resten af rummet og var nok ikke helt samme stil, men den skaber noget ekstra og er derved med til at tilføje noget liv til værelset ved at indret med plakater.

Den rigtige følelse i indretningen

Få tænkt igennem hvilken følelse du gerne vil have i dine forskellige rum. Jeg kan personligt godt lide ro i mit soveværelse, så jeg tænker meget over sammensætning af møbler og plakater i soveværelset. Jeg bruger plakater, der giver mig en følelse af ro. Derimod har jeg i stue og køkken indrettet mig med plakater, der er mere gang i.

Indret med møbler og plakater

Har du små møbler, hvor du har planter til at stå, som eksempelvis vores plantebord, så kan det give en rigtig god fornemmelse at indrette med plakater omkring plantebordet. Man skaber på denne måde en sammenhæng mellem plakater og møbler.

Hvad skal jeg gøre med mit plakatvalg

Tænk over, hvordan sammensætningen mellem dine møbler og interiør og eventuelt plakatvalg vil hænge sammen og mærk efter, så godt du kan, om plakaten vil fungere i din indretning.

Plakater og Møbelsnedker

Kender du os ikke og er blevet nysgerrig omkring os? Vi elsker at lave møbler så meget, at vi også gerne vil sælge nogle. 😊 Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler. Du kan se en samling af vores møbler her. Vi har en blog, hvor vi gerne vil skrive omkring indretning. Vi elsker at indrette, og kan vi være med til at give tips og tricks, er det helt fantastisk.

God lede lyst efter den helt rigtige plakat til din indretning. Der er mange plakater derude. Kender dog godt selv følelsen af, at det virkelig kan være uoverskueligt, hvis man gerne vil indrette med plakater. Der er ikke andet for end noget tålmodighed og så bruge ens mavefornemmelse.

// Anders Svanborg | Møbelsnedker

anders svanborg profilbillede