...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Blomsterkasse

Med en blomsterkasse til stuen får du mulighed for at få dine planter frem. Ydermere pryder blomsterkassen din indretning. Du kan også bruge denne blomsterkasse til at have bøger, magasiner eller blade i.

Du kan købe blomsterkassen her.

Blomsterkasse i træ

Vores blomsterkasse er et håndlavet snedker møbel, der er lavet i træ, nærmere egetræ. Det er lavet i høj kvalitet med inspiration fra det klassiske snedker fag. Selve kassen er samlet med snedker tap samlinger, som er en smuk samling samt en stærk samling. Stellet er også samlet med tap samlinger. Denne blomsterkasse i træ er ligesom vores andre møbler designet ud fra, at den skal være klassisk af udseende og have et tidløst design.

Kvalitets snedker blomsterkasse

Vores blomsterkasse er lavet i massiv træ. Det giver dig også den mulighed, at skulle blomsterkassen få skjolder eller nogle trælse ridser med tiden, kan du vaske blomsterkassen ned, slibe den og give den en ny omgang olie behandling og derved få et helt nyt møbel igen. Du kan læse her, hvordan du gør.

Vores blomsterkasse måler; 60 cm i bredden, 25 cm i dybden og 60 cm i højden.

Blomsterkasse indendørs

Du kan have dine planter stående i vores indendørs blomsterkasser. Indret hjemmet med en blomster kasse indendørs. Det giver en masse liv til indretningen at have planter stående fremme. Blomsterkassen har mange anvendelsesmuligheder i din boligindretning. Den kan placeres rundt i hjemmet, som man ønsker det, om det er på børneværelset, som du kan se her, eller om det er rundt i resten af hjemmet, hvor man ønsker en lille hjælper til sine planter. Det giver dig muligheden for, at man kan bruge den til de små på børneværelset, eller om det er til en selv og ens planter, eller hvad man ønsker at have stående i sine blomsterkasser.

Indendørs møbler i indretning

Vi har andre snedker møbler, som passer sammen med vores blomsterkasse. Alle vores møbler er udformet med samme tankegang, for at de skal have et tidløst design. Derfor passer alle vores møbler godt sammen og kan skabe en sammenhæng i din indretning. Yderligere kan blomsterkassen og de andre møbler også fungere sammen med andre møbler i indretningen. Du kan se rundt på vores forskellige kategorier, hvordan man kan anvende de forskellige møbler.