...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Bænk til soveværelse

Jeg er stor fan af bænk til soveværelset. Vi har selv en bænk stående, og den ville jeg ikke kunne undvære. Det er der, vi ligger vores tøj. Det kan være tøj, der skal ligge klar til dagen efter, eller det kan være vasketøj, der skal på plads. Samtidig er det dejligt, man lige kan sætte sig og tage sine strømper på. Der er dage, hvor der kan være langt ned.

Du kan købe vores bænk her.

bænk egetræ

Bænk ind til soveværelset

Vi kender nok alle til tøj flydende inde i soveværelset. Det gjorde vi, og det løste vi ved at have en bænk og en skammel stående til at have tøj liggende på. Det rene vasketøj kommer op at ligge på bænken for så senere at komme ind i skabet. Ligeledes finder jeg oftest tøj frem aften forinden. Tøjet ligger så klar på vores bænk til soveværelset.

Indret med bænk til soveværelse

Der er rig mulighed for at få en bænk til soveværelse ind i din indretning. Faktisk er der mange anvendelsesmuligheder med bænken. Som nævnt fungerer bænken perfekt i soveværelset. Ligeledes kan den fungere rundt i resten af huset. Du kan se under vores andre kategorier, hvordan vi bruger bænken fra soveværelset. Om det er bænk til badeværelset, stuen og så videre (flere kategorier), så er der mange anvendelsesmuligheder. Det er kun din kreativitet/fantasi, der sætter en stopper.

Kvalitets bænk til soveværelset i træ

Bænken er et håndlavet snedker udført møbel. Pryd soveværelset med et kvalitets møbel, der er lavet i massivt egetræ. Vores bænk til soveværelset kan holde til at blive brugt, og skulle det med tiden få nogle ridser og skrammer, kan soveværelses bænken vaskes ned, pudses og slibes. Herefter påføres olie, og du har et nyt møbel igen. Du kan læse her, hvordan man gør. Denne bænk til soveværelse er designet ud fra, at designet skal kunne holde lige så lang tid som selve soveværelsesbænken. Derfor er det et tidløst design, der skal kunne følge med tidens trends og tendenser.