...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Udebruser

Nu kan jeg ikke sige terrasse uden at sige udebruser. Vi er rigtig glade for, at vi valgte at bygge en udebruser ned i terrassen. Maja var godt nok lidt skeptisk omkring at udebruseren skulle ned i terrassen. Jeg havde en ide om, at der hvor vandet render ud skulle integreres i selve terrassen. I mit hoved havde jeg udtænkt en plan med, at man skulle stå på et "trin". Det trin skulle laves i samme materiale som terrassebredderne for at skabe symmetri og for at danne et roligt udtryk. Desuden fik jeg også muligheden for at skabe et kvadratisk hul i terrassen. Jeg fik det regnet ud sådan at udebruseren er kvadratisk og trinnet i midten ligger center i hullet, det giver ihvertfald mig selv en stor nydelse at det passer 🙂

udebruser i terrassen

Udebruser i terrassen

Står du/I og skal lave en terrasse, synes jeg helt klart, at I skal overveje at tænke en udebruser med ind. Det vil i blive rigtig glade for. Nu var det her projekt heldigvis ret nemt og gå til, fordi vandet var allerede gjort klar i væggen. Er det ikke tilfældet, kunne man måske være så heldig, at enten køkken eller bad er på den anden side af muren, så det er muligt at trække vand derfra og ud gennem muren. Ellers er der også den anden friske mulighed, at lave en udendørs bruser med koldt vand, hvor man får vand fra haveslangen 🙂

udebruser sommerdrømme

Udendørs Bruser

Vi ønskede en udendørs bruser af den praktiske årsag, at så var vi fri for at slæbe alt for meget sand med indenfor. Et bad udenfor er også med til at friske både kroppen og humøret op, så det er total win win på alle parametre. Ligeledes er bruseren til meget stor fornøjelse hos pigerne. Se lige hvor de hygger sig - det er da lige til at blive helt varm om hjertet af.

terrasse inspiration udebruser

DIY udebruser

Sommerhuset havde som sagt i forvejen et indbygget udtag til ude bruseren, så det var relativ nemt at lave en DIY udebruser. Udebruserrørene er lavet i galvaniseret rør, så de ikke ruster. Der er sat et brusehoved fast i toppen med lidt vinkler, så det passer med at vandet rammer én, når man står på trinnet som Anders nøje har målt ud. Vi har desuden lavet en aftapnings hane i bunden, så man altid kan tømme rørene. Vi blev faktisk meget glade for den hane, da den var uundværlig til at fylde vand i murespandene (uundværlig når man støber OG når man skal gøre malerruller og pensler rene :))

Selve bruseren er monteret med nogle beslag der passer til rørene. Vi købte det hele igennem den lokale VVS'er/smed.

udebruser

Placering af udebruser

Placering af udebruser ville selvfølgelig være mest optimal ved et afløb eller en faskine. Det har vi ikke, den er derfor bare placeret oven på sand. Til det forbrug vi havde, oplevede vi ikke problemer med at vandet ikke kunne løbe væk.

Heldigvis var der okay med sol der hvor udebruseren var placeret. Ligeledes var vi glade for, at man var gemt af vejen omme bag ved sommerhuset, så man kunne klæde om uden at hele vejen skulle følge med i det 🙂

udebruser stor fornøjelse til børnene

 

Modtag vores bedste billeder af vores sommerhus

Vi vil gerne sende dig vores bedste billeder når sommerdrømme er sendt færdig på TV2. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev sender vi dig en PDF med alle vores bedste billeder, vi har taget af sommerhuset.

Du vil modtage vores nyhedsbrev ved tilmelding. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Tilmeldingen er uforpligtende. Ved tilmelding vil du også modtage markedsføring og salg fra os.
udebruser på terrassen

// Anders Svanborg | Møbelsnedker & Sommerdrømmer

anders svanborg profilbillede