...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Trappestige

Med en trappestige har du altid den perfekte hjælper til at nå lidt højere op. Trappestigen fungerer både som en hjælper i hverdagen og til at indrette hjemmet med. Trappestigen fungerer perfekt rundt i hele huset alt efter, hvor man vælger den i sin indretning, eller hvor man lige står og mangler en lille hjælper.

Du kan købe vores trappestige her.

stige taburet

Trappestige 2 trin

Vores trappestige har 2 trin og en totalhøjde på 47,15 cm. Vi er superglade for vores trappestige. Den bliver tit brugt, om det er for at nå julepynten oppe på skabet, eller om det er til, at vores børn kan være med til at lave mad i køkkenet eller at nå bøgerne på den øverste hylde i bogreolen. Den har mange anvendelsesmuligheder. Vi har den også tit stående rundt i huset med potteplanter  på. Det giver en masse liv, at man har planterne stående i forskellige niveauer.

Indret med trappestige

Trappestigerne er til stor glæde for både store og små herhjemme og har mange anvendelsesmuligheder. Det er noget af det, der er fantastisk ved trappestigen. Den kan opfylde forskellige behov. Har man små børn, er den alletiders som den lille hjælper til børnene. Når børnene bliver større, kan den bruges i mange andre henseender rundt i huset. Vi anvender også vores trappestige på lige fod med vores skammel til at ligge ting fra på. Det er kun ens egen lyst til at eksperimentere, der sætter grænser.

Målene på vores trappestige er; 50 cm bred 50 cm dyb og 47,15 cm i højden

Trappestige træ

Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler af høj kvalitet. Det er selvfølgelig også tilfældet med vores trappestige. Vores møbler er opstået ud fra, at de har skulle dække et behov og være med til at gøre noget for en bedre indretning. Designet er af Anders, som er møbelsnedker, og har stor passion for snedkerfaget. Ligeledes er vores trappestige designet ud fra, at den skal have et tidløst og klassisk design, således at når du nu køber et møbel af høj kvalitet, som du kan have i mange år, så skal den kunne følge med tidens trends og tendenser.

Snedker møbler og trappestiger

Som du kan se rundt på vores side, har vi mange andre snedker møbler og alle vores møbler er designet med samme tankegang om et klassisk, tidløst design, og derfor passer alle vores møbler godt sammen med vores trappestige. Trappestigen fungerer også sammen med andre moderne møbler. Den kan kombineres / bruges i indretningen, som man ønsker / har fantasi til. Du kan kigge rundt på vores andre kategorier og lade dig inspirere til, hvordan trappestigen samt vores andre møbler kan bruges. Vi har mange forskellige kategorier alt fra børnemøbler til møbler til køkkenet og mange flere. Se vores forskellige kategorier i top menuen.