...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Terrasse uden synlige skruer

Jeg, Anders, havde ét krav til terrassen, og det var, at det blev en terrasse uden synlige skruer; og det fik jeg så heldigvis. Jeg er meget glad for den beslutning. Det gav terrassen et virkelig lækkert og rent udtryk. Jeg siger ikke, at en terrasse ikke kan være pæn med synlige skruer. Men det at der ikke er nogle synlige skruer er med til at give den sidste finish til terrassen.

terrasse uden synlige skruer billede

Terrasse uden synlige skruer er rent magi

Det virker lidt som magi at lave en terrasse uden synlige skruer, men som med så meget andet så kommer man rigtig langt med det rigtige værktøj 😊. Jeg investerede i en CAMO marksman Pro og en ordentlig omgang skruer der passede til maskineriet plus et bor der også passer i.

terrasse uden synlige skruer med udebruser

CAMO Jig til din terrasse uden synlige skruer

Derefter fungerer det ret simpelt. Man sætter sin CAMO på sin terrassebredde, holder den ind imod den forgående terrassebredde og derefter starter man med at bore for i siderne og skruer derefter. På CAMO’ens sider er der huller man skruer og borer i. Det der næsten er det mest smarte ved CAMO’en, det er, at den har en indbygget afstand på 5 mm, så den er også med til at holde en ens afstand, sådan man ikke behøver at bøvle med afstands klodser. Nu er det bare at køre hele vejen ned af terrassebredden og skrue den fast til alle strøer.

Nem måde at lave en terrasse på

Jeg skal hilse og sige, at man efter et par dage hurtigt kommer til og køre i et højt tempo med CAMO'en i hånden. Der er ikke meget andet arbejde end bare at bore, skrue, bore, skrue osv., osv,. Det ender man med at blive rigtig glad for 😊

terrasse sommerdrømme

En terrasse med det rette fundament

Som så mange andre terrasser, om det er en terrasse uden synlige skruer eller om det er en terrasse med skruer, så er det selvfølgelig enormt vigtigt at have et ordentlig fundament. Her er der ikke noget der er anderledes fra en terrasse med synlige skruer.

byg terrasse

terrasse inspiration uden skruer

Ingen synlige skruer på terrassen skaber den helt rigtige indretning

Når man først har vænnet sig til at arbejde med CAMO’en så bliver man rigtig glad for den (det gjorde jeg i hvert fald 😊) og resultatet er helt fantastisk. Jeg synes at en terrasse uden synlige skruer er med til at skabe det sidste og vigtige finish i ens indretning af terrassen.

Det rette værktøj til en terrasse uden skruer

Det er en fordel at have to skrue / boremaskiner, når man laver en terrasse uden synlige skruer, da man både skal bore og skrue konstant. Skal man skifte bor og bits hver gang, så kommer det til at tage alt for lang tid. Der er i øvrigt en special lang bits der passer til CAMO’en med, når du køber skruerne. Jeg lover dig, at når du er færdig, så vil du virkelig nyde at side på terrassen og slappe af (og tænke på hvad næste projekt skal være :))

terrasse inspiration slap af område

Modtag vores bedste billeder af vores terrasse og sommerhus

Kunne du tænke dig at få tilsendt vores bedste billeder af vores terasse uden synlige skruer samt resten af sommerhuset så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage billederne i en PDF når Sommerdrømme er sendt færdig på TV2.

Du vil modtage vores nyhedsbrev ved tilmelding. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Tilmeldingen er uforpligtende. Ved tilmelding vil du også modtage markedsføring og salg fra os.
 

 

// Anders Svanborg | Møbelsnedker & Sommerdrømmer

anders svanborg profilbillede