Skab Eg

DKK 5999,00DKK 11499,00

B: 40 D: 36 H: 156 cm

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Med et skab i eg får du den helt rette stemning på badeværelset. Badeværelset bliver hurtigt et temmelig hårdt rum. Det kan derfor være en idé at inkorporere et badeværelsesmøbel eller et højskab i træ, som vil tilføje en naturlig varme til rummet. Med naturmaterialer, velduftende cremer og bløde tekstiler kan du skabe en rolig oase, der indbyder til afslapning og tid i selvforkælelsens tegn.

Personligt skab

Med et Skab Eg får du et unikt møbel med lækre detaljer og en høj holdbarhed. Fremfor et højskab lavet i plade materialer er der ikke to højskabe i egetræ, der er ens. Egetræets struktur er altid unik og skaber et fantastisk visuelt udtryk.

Farven på skabet bestemmer du. NATUR er den bedst sælgende, men vi tilbyder også farverne NEUTRAL, HVID og RØGET. Er du i tvivl om hvilken farve du skal vælge til højskabet, kan du bestille vores træprøve egetræ her.

Hold orden

Snedkerskabet er helt ideelt hvis du mangler opbevaring på badeværelset eller i andre rum i hjemmet. Designet på skabet passer sammen med vores badeværelsesmøbler i eg og sammen vil det fuldende det unikke og varme udtryk.

4 modeller

Vores Skab Eg fås i 4 forskellige udgaver.

  • Model 1 består af 3 justerbare hylder samt to skuffer. Skufferne kan fåes med eller uden fingertapsamlinger.
  • Model 2 består af 3 justerbare hylder med en låge foran samt 2 skuffer. Skufferne kan fåes med eller uden fingertapsamlinger. Vi laver en udfræsning i siden af højskabet, hvor man kan åbne lågen. Ønsker man greb på lågen kan man også få det – så laver vi ingen udfræsning i siden af skabet. Lågen samt skufferne er desuden monteret med soft-close beslag.
  • Model 3 består af 5 justerbare hylder.
  • Model 4 består af 5 justerbare hylder med en låge foran. Vi laver en udfræsning i siden af højskabet, hvor man kan åbne lågen. Ønsker man greb på lågen kan man også få det – så laver vi ingen udfræsning i siden af skabet. Lågen er desuden monteret med soft-close beslag.

Materiale og behandling

Højskabene er fremstillet i fuldfineret egetræ. Selve korpus er samlet i smig for at opnå pæne samlinger. Skabet bliver lavet med kombinationshuller med 3,2 cm afstand, der muliggør individuel placering af hylderne.

Olien som vi behandler Skabe Eg med er en hel måned om at hærde helt op og olien er derefter ligeså stærk som en lakering. Olien er desuden bakterie dræbende, sådan du undgår råd og svamp som der kan opstå på et badeværelse med høj luftfugtighed.

Nem montering

Højskabene monteres nemt på væggen med en ophængsliste som er skjult bagved bagbeklædningen. Den medfølgende ophængsliste monteres på væggen, og derefter løftes og skubbes højskabet ned på listen.

Skab Eg på andre mål

Ønsker du andre mål på dit snedkerskab, kan det også nemt lade sig gøre. Vi bestræber os på at lave et unikt og perfekt møbel som passer lige præcis til dine behov. Har du nogle specifikke ønsker, skal du endelig tage fat i os på enten mail@svanel.dk eller telefon 23 91 33 33.

Yderligere information

Skab variant

Model 1, Model 2, Model 3, Model 4