...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Køkkenskammel

Problemer med at nå ?. Med en køkkenskammel har du den perfekte hjælper. Køkkenskamlen er til stor glæde for store og små i køkkenet, om det er til, at børnene kan nå op til køkkenbordet og være med til at lave mad, eller om det er til, man kan nå op i det høje skab.

Du kan købe vores skammel her.

stige taburet

Køkkenskammel til indretningen

Vores køkkenskammel fungerer godt i indretningen i køkkenet. Man har mange andre anvendelsesmuligheder. Man kan bruge det i stuen eller på børneværelset. Du kan under vores forskellige møbel kategorier se, hvordan vi har anvendt vores køkkenskamler til meget andet end bare en køkkenskammel. Udover at fungere som køkken skammel, kan den også bruges mere dekorativ i indretningen. Man kan stille planter på den, en lampe, bruge den som natbord eller fodskammel -  ja der er mange muligheder.

Køkkenskammel i træ

Vores køkkenskammel er et håndlavet møbelsnedkermøbel i træ. Hele ideen med Svanel er opstået ud fra lysten til at lave møbler, der bidrager til en bedre indretning med kvalitets møbler med lækre detaljer. Køkkenskamlen er lavet i et tidløst design. Når man har et møbel, der er lavet til at kunne holde, så er det vigtigt, at designet også kan holde i mange år. Møblet er samlet med klassiske snedker samlinger, som er stærke samlinger og vigtigst af alt - virkelig flotte at kigge på.

Køkken skamlen er lavet i massivt egetræ og er efterbehandlet med en stærk olie. Olien er med til at give træet en stærk overflade. Samtidig giver det træet en flot og naturlig glød.

Køkkenskamlen måler; 50 cm bred, 50 cm dyb, og x 47,15 cm høj.

Snedker møbler og køkkenskammel

Ved brug af vores køkkenskammel i din indretning, får du et møbel, der passer godt ind i den moderne indretning og grundet dens tidløse neutrale design, passer den godt ind i de fleste miljøer og sammen med andre møbler. Hvis du kigger dig rundt på Svanel.dk, vil du se, at vi har andre håndlavede snedker møbler, der er lavet i samme tidløse design som køkken skamlen. Disse fungerer rigtig godt sammen. Du kan kigge rundt og lade dig inspirere.