...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Kasser til bøger

Se vores lækre kasser til bøger. Kasserne til bøger er håndlavede snedker kasser med lækre detaljer. De er lavet i massiv egetræ og samlet med flotte snedker samlinger. Udover at fungere som kasser til bøger har de mange anvendelsesmuligheder i din indretning. Du kan købe kassen her.

trækasse egetræ låg

Indret med kasser til bøger

Indret hjemmet med kasser til bøger, om det er til bøger, magasiner, børnenes legetøj, sengetøj, LP'er og så videre, så er der rig mulighed for at tage kasserne ind som en del af din indretning. Om det er i soveværelset eller i et hvilket som helst andet rum i indretningen, man vælger at bruge kasserne, er der rig mulighed herfor. Det er også muligt at tilkøbe låget og så bruge kassen til ekstra opbevaring.

Kasserne til bøger for store og små

Svanel's kasser til bøger er til stor glæde for både de små og store. Børnene kan bruge kasserne til legetøj, og de voksne kan bruge disse kasser til bøger i indretningen til, hvad man ønsker at putte i kasserne. Som nævnt er der rig mulighed for at bruge sin kreativitet, hvor man i indretningen ønsker at gøre noget ekstra ud af det med en lækker snedker kasse til bøger eller andet.

Kasser til bøger i træ

Vores kasse til bøger er lavet i træ, nærmere bestemt i massiv egetræ. Kassen til bøger er overfladebehandlet med en hærdende olie, der er med til at give træet en stærk overflade og endnu vigtigere giver en virkelig og naturlig glød til træet.

Målene på kassen til dine bøger med mere er; 60 cm bred, 39 cm dyb 27,05 cm høj.

Snedker møbler og kasser til dine bøger

Vi elsker at lave snedker møbler og skabe en bedre indretning i dit hjem. Vores kasser til bøger har mange anvendelsesmuligheder i hjemmet og fungerer godt sammen med andre møbler. Med den tidløse design går det godt sammen med andre møbler. Vores andre snedker møbler er designet ud fra samme tankegang og har derfor samme klassiske design.