...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Indretning af terrasse

Indretning af terrasse var helt klart den største opgave ved tilblivelsen af vores terrasse. En ting er at bygge den, det er helt klart der de fleste arbejdstimer ligger, men indretningen er mindst lige så vigtig som opbygningen. Der er ikke noget ved at have en terrasse som kan stå i 100 år, hvis ikke indretningen og den rigtige stemning er der. På samme måde gælder det, at det ikke er fedt at have en lækker indrettet terrasse, hvis den ikke er bygget på et ordentligt fundament. Altså hører både indretning terrasse og opbygning deraf uløseligt sammen.

terrasse indretning sommerhus

Skab zoner på terrassen

Vores indretning af terrasse var bygget op omkring at prøve og dele terrassen op i zoner, sådan at terrassen fik flere funktioner. Den første zone, som også var den der lå lige til højrebenet, var den overdækkede del af terrassen. Her skulle selvfølgelig indrettes til at være spise område. Det overdækkede stykke ligger også lige ud fra køkkenet og skaber en perfekt overgang imellem inde og ude, sådan at det er nemt at gå ud at spise.

Fra den overdækkede del og om til terrassen der ligger omme bag ved sommerhuset, udnytter vi at der er noget loft at hænge en sidde hængekøje og på den måde skabe en lille hyggekrog.

Omme bagved sommerhuset skaber vi et slap-af-område med nogle lounge møbler, hvor man kan flade helt ud i. Meget praktisk var der et lille areal med dejlig blødt sand lige ud for det område, hvor børnene kan have legeområde. Så kan forældrene ligge og flade ud mens børnene leger 🙂 Win win

Vi prøvede at lave klare opdelinger af terrassen ved brug af blomster og små træer, samtidig med det for øje at indretningen skulle være gennemgående.

udebruser på terrassen

terrasse indretning slap af område

Udebruser på terrassen

Næst efter slap-af-zonen passede det med, at der var vandudtag, hvor vi etablerede en udebruser, som vi byggede ned i terrassen - den kan du læse nærmere om her. Vi var enormt glade for, at vi valgte og lade en udebruser indgå i vores indretning af terrasse. Man kan hurtigt vænne sig til at kunne få et dusch udenfor i det gode sommervejr, når Danmark viser sig fra sin bedste side 🙂

udebruser stor fornøjelse til børnene

terrasse indretning udebruser

Indret terrassen efter solen / skyggen

Vi tænkte meget over hvordan solen påvirkede vores indretning af terrasse, ment på den måde, at tænke over hvor der kommer sol og hvor der er skygge. Der er det en stor fordel, at man når at opholde sig der hvor terrassen skal være, inden man går igang med at bygge, så man kan få en fornemmelse for hvor og hvornår der henholdsvis er skygge og sol. Vi var glade for at vores sommerhus var placeret sådan, at vi både havde sol og skygge hele dagen.

indret terrasse

Glem ikke hyggen

Det var vigtigt for os ved vores indretning af terrasse, at terrassen var med til at skabe en overgang fra inde til ude, sådan at man virkelig havde lyst til at komme uden for på terrassen. Det skulle blandt andet ske ved, at der skulle skrues op for hyggen på terrassen. Det prøvede vi at skabe ved hjælp af lækre nips ting og ting der kunne hænges på væggen. Hele vejen igennem indretningen havde jeg også ordene `natur´og `Hvide Sande´i tankerne, så jeg forsøgte hele tiden at inddrage og gøre brug af ting fundet ved og omkring sommerhuset.

maja sommerdrømme terasse

Få flere billeder af se

Kunne du tænke dig at se billeder af vores sommerhus når sommerdrømme er sendt færdig på TV2. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev sender vi dig en PDF med alle vores bedste billeder, vi har taget af sommerhuset.

Du vil modtage vores nyhedsbrev ved tilmelding. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Tilmeldingen er uforpligtende. Ved tilmelding vil du også modtage markedsføring og salg fra os.
terrasse sommerdrømme

Indret terrassen med de rigtige havemøbler

Når vi snakker indretning af terrassen, kommer vi ikke udenom, at man skal vælge nogle lækre havemøbler. Vi valgte nogle bambus loungestole til vores slap-af-område og for at køre stilen og den røde tråd videre, valgte vi også bambus stole som spisebords stole. Vores spisebord valgte vi at lave selv ud fra rester af terrassen, det var trykimprægneret træ, så er vi også sikre på, at vores bord kan holde i mange år. Vi købte en dug lavet af hør til at have over terrassebordet for at skabe noget hygge, det er også en god / nem måde at få nogle tekstiler med ind i sin indretning af terrassen. Desuden er hør et naturmateriale, hvilket passer perfekt ind i vores øvrige valg af materialer til terrassen.

indretning af terrasse

Stilen på ens terrasse

Vi tænkte meget over hvilken stil vi ville skabe på vores terrasse. Vi ville gerne skabe en nordisk stil, da vi langs terrassen har fyrtræer, og sommerhusets design er meget nordisk og klassisk. Derfor lod vi os inspirere af området i vores indretning.

udebruser

 

// Maja Svanborg | Grafisk Designer & Sommerdrømmer

maja svanborg profilbillede