...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Hylder til køkken

Det er rart med hylder til køkken. Det kan skabe ekstra opbevarings plads i køkkenet. Det kan også blot fungere som plads for nips, eller hvad man ønsker at stille på sine hylder til køkkenet. Der er mange muligheder alt efter, hvad man ønsker sig.

Du kan købe hylden her.

væghylde i træ

Træ hylder til køkken

Det er dejligt at få træ ind i køkkenet. Enten om du har et hvidt køkken og ønsker noget til at bryde det hvide med, eller om du har et køkken i sort, farver, ja eller træ. Hertil passer vores træ hylder til køkken fantastisk ind. Med det tidløse udseende kan disse hylder til køkkenet bruges ind i køkkener i forskellige stile. Anvendelsesmulighederne er store. Yderligere kan køkkenhylderne også bruges ind mange andre steder i hjemmet. Hylderne kan meget andet end være køkkenhylder. Du kan se hylderne under de mange andre møbel kategorier, vi har.

Snedker hylder i køkkenet

Vi har en stor passion for træ. Det er selvsagt hele grundlaget for Svanel. Vi vil gerne bringe det gode håndværk ind i dit hjem. Tanken er, at du køber en hylde til dit køkken, der han holde i mange år. Hylden er lavet i massivt træ af høj kvalitet. Alle vores møbler er overflade behandlet med en stærk træolie, der giver vores hylder til køkken en stærk overflade, som kan beskytte træet. Skulle træet få patina med tiden, kan man slibe hylden ned og give det en ny behandling af olie.

Vores hylder til køkken måler: 70 cm i bredden, 22 cm i dybden og 2,85 cm i højden. I siderne er selve pladen 1,9 cm i tykkelsen.

Andre møbler til køkkenet

Vi har mange andre møbler, der kan bruges i køkkenet sammen med vores hylder til køkken. Du kan se de forskellige produkter under kategorien køkken møbler. Ønsker man en tilsvarende hylde, men med to hylder, har vi også det. Vi har også mange andre møbler, du kan bruge i din indretning derhjemme.