Hylde til væg

DKK 999

B: 70 x D: 22 x H: 2,85 cm

Laves på bestilling (ca. 2 ugers lev. tid)

Varenummer (SKU): se11eg Kategori:

Vores hylde til væg er et oplagt valg til din væg. Få plads til det hele med hylder til din væg. Det skaber en masse plads til enten opbevaring eller til at stille boliginteriør / nips, en potteplante, eller hvad man kunne ønske sig at stille på hylden til din væg.

Udnyt pladsen med hylder til væg

Som nævnt kan en hylde til væg give meget ekstra plads. Ønsker man en reol løsning, kan man hænge flere hylder på væggen og derved skabe en reol løsning med masser af plads. Ønskes det kan hylder til væg også fungere som en plads til lige præcis det nips, du ønsker at have fremme i din boligindretning. Hylden kan bruges alene på din væg. Den kan også kombineres med flere hængende på væggen. Hylderne kan hænge både vandret og lodret, som man ønsker det. Vi har også hylder til væg med to hylder. Den er også at finde, under vores kategori med badeværelsesmøbler.

Hylde til væg badeværelse

Vores hylder kan bruges til væggen på badeværelset. Den kan også bruges som hylde til væg i køkkenet eller på dine mange andre vægge rundt i hjemmet. Der er mange muligheder med hylden. Dens tidløse klassiske udseende giver den mange anvendelses muligheder.

Hylden til vægen måler: 70 cm bred, 22 cm dyb og 2,85 cm høj. Selve pladen er 1,9 cm i tykkelsen.

Snedker hylde til væg

Alle vores møbler er håndlavede snedker møbler, og denne hylde til væg er ingen undtagelse. Den er lavet med stor passion for træet, og hvad det giver af liv til rummet. Som du kan læse dig frem til flere steder på siden, så er Svanel startet, fordi Anders ønskede at snedkerere møbler, der skaber en bedre indretning. Det håber vi, man kan mærke, når man handler ved os. Se også vores artikler på vores inspiration/blog univers.