...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Formland Creators Community

Vi har i år været udstiller på Formland Creators Community. Det har været vildt spændende og en stor ære at have været udvalg til at være en af de nye upcoming design virksomheder i Danmark.

formland creators community svanel stand

 

Formland design og Interiør messe

Formland er en design og interiør messe i MCH Herning, der løber af stablen to gange om året. Under forårsmessen, kaldet Formland Spring, har de det tiltag, de kalder Formland Creators Community, som er en samling af forskellige udstillere, der alle er blevet udvalgt af en jury.

 

Der har været cirka 10-12.000 besøgende på messen, så der er ikke noget at sige til, at der var øjeblikke, hvor man syntes, der var mange, man skulle snakke med.

Det har givet en masse kontakter og relationer til en masse spændende mennesker, så det er med stor ydmyghed og glæde, at vi har deltaget i messen.

formland creators community svanel udstillet på trendzonen

 

Formland trendzone

På messen er der en trendzone, der er opført af STUDIE FLYHELSTED, hvor de giver deres bud på, hvordan indretningen bevæger sig. Vi var så heldige at blive spurgt til at låne flere produkter til trendzonen. Det var vi selvfølgelig meget stolte over og vildt imponeret over, hvor flot de har kunne style vores ting ind i deres indretnings univers.

køkken

tilbehør

opbevarings møbler trækasser

trækasse og belysning

Svanel på Formland creators community

Som udstiller på Formland creators community får man en stand på 12 kvadratmeter, såfremt man laver møbler, ligesom vi gør her i Svanel. Ellers får man en stand på 6 kvadratmeter, men vi var så heldige at få 12, og dem fik vi også snildt fyldt op.

Du kan her se nogle billeder fra vores stand. Vi prøvede at dele standen op på midten, så man kunne skabe to forskellige miljøer; et børnemiljø og et miljø, der kunne være ens indretning af hjemmet.

formland creators community svanel

formland creators community svanel svanel stand møbler

Creators Community – kan klart anbefales

Om du er en mulig kandidat til formland creators community eller blot en besøgende til formland messe i MCH, så vil jeg klart anbefale det. Som udstiller på creators kommer man også i et mentor forløb med en person fra erhvervslivet, der har masser af erfaring. Det har jeg fået en masse ud af og fået en masse sparring med en, der har en erfaring, jeg først får om mange år.

Vil du gerne følge med i hvad vi går og laver, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du vil modtage vores nyhedsbrev ved tilmelding. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Tilmeldingen er uforpligtende. Ved tilmelding vil du også modtage markedsføring og salg fra os.
// Anders Svanborg | Møbelsnedker

anders svanborg profilbillede