BUNDVENTIL HÅNDVASK

Bundventil til håndvask er svær at undvære, når du skal bruge din badeværelsesvask. Det er bundventilen, der forbinder vasken med afløbet og den, som gør, at du kan lukke for vasken og derved fylde vasken op. I dag bruger man en klikventil som bundventil. Med det menes en bundventil til håndvasken, der fungerer således, at man blot skal trykke på den, når man ønsker den enten åbnet eller lukket. Det er både en super nem og elegant løsning frem for at have en løftestang på armaturet.

 • bundventil børstet stål

  Bundventil Håndvask Børstet Stål

  DKK 349

  Justerbar 10-60 mm

  Tilføj til kurv
 • bundventil hvid

  Bundventil håndvask hvid

  DKK 449

  Justerbar 10-60 mm

  Tilføj til kurv
 • bundventil krom

  Bundventil håndvask krom

  DKK 449

  Justerbar 10-60 mm

  Tilføj til kurv
 • bundventil messing

  Bundventil håndvask messing

  DKK 449

  Justerbar 10-60 mm

  Tilføj til kurv
 • bundventil sort

  Bundventil håndvask sort

  DKK 449

  Justerbar 10-60 mm

  Tilføj til kurv
 • Purus Pum Vinkel bundventil

  DKK 89

  40 mm x 11/2

  Tilføj til kurv

Bundventil i forskellige farver

Du kan se vores forskellige push open bundventiler til din håndvask her. Vi har dem alle i en universal størrelse, der passer til 10-60 mm, så de passer til de fleste vaske. De kan alle åbne og lukke og findes så med forskellige overflader; om det er en ”standard” krom, børstet krom, messing, hvid, eller sort, du ønsker.

Som nævnt passer bundventilerne til vores forskellige badeværelsesvaske, håndlavede snedker badeværelsesmøbler, og vandhaner til badeværelset.

Vælg den rigtige klik ventil

Du kan ikke undvære en bundventil til din håndvask, hvis du ønsker, at vasken skal være tæt. Nogle armatur følger der dog en løft op ventil med, som gør det samme som en bundventil. Mange vælger dog en bundventil i stedet for, da det er en mere elegant løsning, samt det er nemmere at holde den ren.

Toppen på bundventilen til din håndvask kan du nemt skrue af og derved komme til at rengøre.

Push open bundventil

Vælg den nemme løsning med en bundventil til håndvask. Det kræver blot et klik for enten at åbne eller lukke. Når du vælger en bundventil til din håndvask, skal du være opmærksom på, om din vask har et overløb. Alle vores bundventiler passer til en håndvask med overløb, da stort set alle nye vaske i dag har et overløb.

Skift bundventil på din håndvask

Har du en eksisterede bundventil til din håndvask, du ønsker at udskifte, kan det sagtens lade sig gøre. Det kræver blot, at du tjekker, at det er den rigtige dimension. De fleste bundventiler er i dag i 1 ¼ tomme. Det er vores bundventiler naturligvis også. 1 ¼ tomme svarer til et mål, der hedder 42,4 mm i udvendig mål.

Forskellige bundventiler

Vælg den bundventil, der passer ind i din indretning. Kører du temaet messing på badeværelset, er det prikken over i´et også at have en bundventil i messing. Ligeså med sort eller hvid (hvad du nu kører med).