...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Bogkasser træ

Vores bogkasser i træ er håndlavede snedker bogkasser af høj kvalitet. Ønsker du lækre detaljer/ lækre møbler i din indretning, er vores bogkasser i træ det oplagte valg. Bogkasserne i træ kan kombineres ved, at de kan stables oven på hinanden. Du kan købe trækassen her.

trækasse egetræ låg

Bogkasser i træ til bøger

Vores bogkasser træ kan bruges til at organisere dine bøger og fremvise dine bøger, magasiner, blade, aviser, eller hvad du ønsker at fremvise. Det er til stor glæde for både store og små, om det er til børnenes bøger, eller om det er til forældrene.

Bogkassen har følgende mål; 60 cm bred, 39 cm dyb og 27,05 cm i højden

Bogkasser træ i indretningen

Bogkasserne i træ har mange anvendelsesmuligheder. Det er som vist her i køkkenet, man bruger bogkassen i træ, eller om man ønsker at have den i børneværelset til børnenes legetøj. Har man en samling af LP plader og ønsker dem fremstillet lækkert i stuen, kan man også stille sine LP’er i bogkassen træ. Det er op til en selv og ens indretnings lyst. Du kan se under vores forskellige møbel kategorier, hvordan vi anvender vores bogkasser træ.

Møbelsnedker træ bogkasse

Vores bogkasse er som nævnt et håndlavet snedker møbel lavet til at bidrage til din indretning. Bogkassen er lavet af egetræ af høj kvalitet og samlet med lækre snedker tapsamlinger, som udgør en stærk samling og er en virkelig lækker detalje til bogkassen i træ. Bogkassen i træ er overflade behandlet med en træolie, hvilket bringer den naturlige glød frem i træet og giver træet en stærk overflade.

Denne bogkasse i træ har en bund, der er falset i kassen, så bunden stikker ud over selve bogkassen. Det gør, at bogkasserne i træ kan stables oven i hinanden, hvis man ønsker det. Man bestemmer selv, om man ønsker at have et låg på denne bogkasse i træ. Den bestilles løst ved siden af.