...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Badeværelse indretning

Badeværelse indretning skal gerne være med til at skabe det helt perfekte badeværelse, et baderum som man har lyst til at opholde sig i, og ja ikke kun af praktiske årsager 🙂 I vores tilfælde stod vi med et forholdsvis lille badeværelse, men med højt til loftet, så vi var meget opmærksomme på, at vi skulle indrette os således at rummet føltes større. Da vi skulle igang med badeværelse indretning, havde vi et dejligt udgangspunkt med helt bare vægge, og hvor der ovenikøbet allerede var vådrumssikret. Med andre ord, så kunne vi altså bare trække i arbejdstøjet og komme i sving med alt det sjove med det samme.

indretning badeværelse

Behov på badeværelset

Når man skal igang med at indrette sit badeværelse, synes jeg at et godt udgangspunkt er først og kigge på familiens behov. Vi er en børnefamilie, og derfor har vi behov for at tænke mere praktisk end tænke på wellness, selvom det nu også lyder meget tiltalende 🙂 Ligesom i vores andre rum, så vælger vi også på badeværelset at bruge godt med farver. Børnene elsker farver, det samme gør moderen, og så elsker øjnene at have noget farverigt og kigge på. Som børnefamilie er det også en nødvendighed at vælge materialer som er nemme og rengøre.  Derudover var det også enormt vigtigt for os at etablere noget opbevaring på badeværelset, så der var godt med plads til at opbevare mange håndklæder, toiletpapir, sæbe, vasketøj osv.

På badeværelset var al teknikken fra sommerhuset desuden samlet, og der var gjort klar til at tilslutte vaskemaskine og tørretumbler. Alt det kunne vi heldigvis skærme af med en skydelåge. Bag ved den skydelåge var der stadig lidt plads til overs, og det udnyttede Anders selvfølgelig, så han gik igang med at designe og bygge en reol som passede præcis ind i det resterende hul.

indret badeværelse

Indretning badeværelse

Hvordan kommer jeg igang med projekt indretning badeværelse; hvor skal jeg starte. Måden vi startede på var ved at lave et moodboard over de materialer og farver som vi gerne ville have i vores indretning på badeværelset. Et moodboard er med til hurtigt at give et visuelt indtryk af om farver og materialer passer sammen. Du kan her se mit moodboard med farver og klinker.

Projekt gå igang indret badeværelse

Når dit moodboard er på plads og alle materialer er afstemt i forhold til hinanden, så er det bare igang med at få lavet en indkøbsliste og få handlet alle materialer ind. Alle mine indkøb er gjort med afsæt i mit moodboard, så jeg hele tiden forholder mig til det samme udgangspunkt og stil. På den måde er det meget nemmere at holde fokus, så man ikke mister den røde tråd i indretningen. Så indret badeværelse, og såvel alle andre rum, handler om (for mig) at have en klar plan at gå efter. Jeg havde en klar ide om, at jeg ønskede at få lyserøde klinker, og da jeg havde fået overbevist min bedre halvdel om, at det var verdens bedste ide, så havde jeg den lyserøde farve at arbejde ud fra. Vi var begge to enige om at gulvfliserne skulle være terrazzo klinker, og de passede heldigvis rigtig godt sammen med de lyserøde farver.

gå igang indret badeværelse

Bademøbler til indretning af badeværelse

Vi valgte et bademøbel i en meget passiv farve, da der i forvejen var flere farver i spil i indretningen på vores badeværelse. Knager og toiletpapirholder valgte vi sjovt nok fra Svanel 🙂 Det var helt bevist, da vi ønskede at tilføre noget egetræ til rummet, til dels for at skabe en rød tråd i vores indretning af hele huset, men også for at få nogle lækre naturmaterialer med ind i indretningen af badeværelse.

bademøbler til indretning af badeværelse

Krav til badeværelse

Det er vigtigt at sikre sig at de klinker man vælger til gulvet også er lavet til at kunne bruges som en gulvflise. Nogle klinker er kun beregnet til at kunne bruges på væggen. For os var det vigtigt at vælge nogle gode materialer der var af god kvalitet og nemme at holde rene. Vores terrazzo gulvflise var en god stærk flise der var beregnet til gulvet. Vores vægfliser havde en god glat glasur, så de er nemme at holde rene. Herhjemme har vi klinker det er matte, de er sværere at holde rene.

krav til badeværelse indretning

Vaskesøjle på badeværelset

Det var virkelig en dejlig detalje, at der var gjort klar til at etablere en vaskesøjle på badeværelset. Det var muligt at få skydelåger op, sådan at vaskemaskine og tørretumbler kunne gemmes af vejen. Vi valgte at tapetsere vores skydelåger for at give dem liv og så de var med til at skabe en stemning ude på badeværelset. Vil du gerne vide hvordan vi tapetserede skydelågerne, så kan du læse om det her.

Lækre brusearmaturer til indretningen

En stor del af indretningen på et badeværelse er også at få de helt rigtige armaturer; brusesæt og badarmatur. Vi ville rigtig gerne have messing, da vi syntes at det passede godt sammen med de andre materiale valg. Vi valgte både brus og bad fra Danske Cassøe, sådan at det passede sammen. Vi syntes at tilføjelsen af messing var det helt rigtige valg og farven passede perfekt ind i vores indretning af badeværelset.

indretning badeværelse brusearmatur

Lys på badeværelset

Mange vil nok foretrække at have indbygnings spot på badeværelset. Det er også lækkert, hvis man har en normal lofthøjde, sådan man er fri for at skal gå ind i en lampe. På vores badeværelse i sommerhuset var der højt til loftet, og vi valgte derfor en stor lækker lampe i naturmaterialer som gav noget rigtig godt lys og som var med til at give noget karakter til vores indretning på badeværelset. Ved at vælge en stor ophængt lampe, sætter man også fokus på loftshøjden, og det kan være med til at åbne rummet op. Vi valgte derudover også et stort rundt spejl med indbygget lys. Det store spejl på væggen er ligeledes med til at få rummet til at syne større, og så er det desuden også lækkert og bruge pga. det indbyggede lys.

Få alle billederne i en samlet PDF

Kunne du tænke dig at se mere af vores sommerhus kan du skrive dig op til at modtage en PDF med vores bedste billeder du vil modtage efter at sommerdrømme har været sendt på TV2.

Du vil modtage vores nyhedsbrev ved tilmelding. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Tilmeldingen er uforpligtende. Ved tilmelding vil du også modtage markedsføring og salg fra os.
 

// Maja Svanborg | Grafisk Designer & Sommerdrømmer

maja svanborg profilbillede