...
Loading...
Produktet tilføjes til kurven - vent venligst

Dette kan tage op til 20 sekunder

Gratis levering på ordrer over 299 DKK

Terrasse inspiration

Vores terrasse inspiration startede kort og godt med at vi stod og kiggede på vores sommerhus og grunden omkring den, da det vigtigste for os er at skabe en terrasse som binder ude og inde sammen og som tilpasser sig området samt husets ydre. Vi var begge enige om at vælge helt klassiske trykimprægneret fyrretræ terrassebrædder for at skabe et så simpelt og råt udtryk som muligt. Anders’s (næsten) eneste krav til terrassen var desuden, at han ville bruge en Camo Jig for ikke at få nogle synlige skruer på terrassen. Vi har skrevet et indlæg omkring det, den kan du finde her. Det giver et enormt pænt og rent helhedsindtryk, når der ikke er synlige skruer. Desuden er det også enormt praktisk og tryghedsskabende, når man har små børn som ofte render rundt med bare tæer. Vi ville så nødig have små fusser som kommer til skade ved skruer som stikker op. Av av..

hyggelig terrasse inspiration

Forlængelse af sommerhuset med en terrasse

Vores inspiration til terrassen var, at terrassen skulle blive en forlængelse af sommerhuset, så der blev skabt en glidende overgang fra inde til ude. Vores terrasse inspiration udsprang blandt andet fra de fyrtræer og krat som var omme bag ved vores sommerhus, og som derved var med til at skabe en hule-agtig og dermed hyggelig stemning.

terrasse sommerdrømme

Terrasse med terrassebrædder

Da vi til terrassen valgte de klassiske terrassebrædder, betød det også, at vi valgte den billige løsning. Vi fik derfor mulighed for at kunne slynge om os med terrassebrædder og derved lave en større terrasse, end hvis vi havde valgt dyrere terrassebrædder. Der var jo "desværre" et budget som skulle holdes 🙂

byg terrasse

Terrasse der holder i mange år

Terrassen er opbygget på et fundament af strøer der er sat for hver 50 centimer. De blev sat fast med stolpesko. Selve rammen ind mod huset er skruet fast ind i soklen med tagpap imellem. Det er gjort for at træet ikke rådner. Udvendig side af terrassen samt midten af terrassen er klodset op på fliser. Vi har desuden også støbt terrassen helt ude flere steder. Vi ville så nødig risikere, at den blæser væk i en kraftig westenwind 🙂

træ terrasse billede

Hvordan har vi fået vores terrasse inspiration

Jeg, Maja, ønskede at skabe en terrasse, hvor vi kunne etablere flere zoner, så terrassen fik flere anvendelsesmuligheder. Når vi er i sommerhus tilbringer vi enormt meget tid udenfor, og derfor syntes jeg, at det var vigtigt, at vi på terrassen kunne foretage os flere ting. Den ene zone skulle selvfølgelig være en spise-zone med havebord og -møbler, så vi sammen kan sidde udenfor og spise, spille og bare hygge os. Zone nr. 2 skulle være en afslapnings/lege-zone. Her skulle vi som forældre have muligheden for at slappe af mens vores piger kunne sidde og lege i sandet eller gøre som forældrene - bare ligge og slappe af 🙂 Sidste zone skulle være en udendørs bade-zone, hvor der skulle være mulighed for at tage et tiltrængt koldt bad, når vi forhåbentlig er ved at svede væk i den danske varme sommer. Området bag vores sommerhus var vi helt forelsket i. Der var fuldstændig ro og her ville vi ikke blive forstyrret af forbipasserende. Området kaldte simpelthen derfor både på zone 2 og 3.

terrasse inspiration plads til børnene

terrasse inspiration slap af område

Udebruser i terrassen

Her kan I se et billede af vores udendørs bruser. Vores udebruser var til stor glæde for vores piger 🙂 Vi var enormt glade for, at området bag ved sommerhuset passede perfekt til en udendørs bruser. Her kunne vi bade fuldstændig i fred og ro.

terrasse inspiration udebruser

Inspiration til terrassen

Selvfølgelig skulle spise-zonen med havebord og -møbler placeres under det overdækkede stykke.  Anders fik i sidste sekund (midt om natten) kreeret et spisebord af rester fra terrassen, da jeg ikke lykkedes med at finde det perfekte havebord. Vi måtte derfor selv i gang med at tænke kreativt, og der er Anders simpelthen uundværlig. Han er enormt hurtig til at komme på ideer og så er han ekstra glad, når det kan laves ud af rester. Man er vel westjyde 🙂

terrasse inspiration billede

 

DONE så kom der en terrasse

Sådan her ser man ud, når man har lavet en terrasse på 4 dage, OG man endda når at kreere små sandslotte, så det ligner, at pigerne har været på besøg inden aflevering 🙂

maja sommerdrømme terasse

Find frem til din inspiration

Skulle du have svært ved at finde vores terrasse helt ude i Hvide Sande kan du bare følge vores skilt 🙂

find vej til terrassen

Vil du gerne se flere af vores billeder kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage en PDF med alle vores bedste billeder efter at programmet har været sendt.

Du vil modtage vores nyhedsbrev ved tilmelding. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev. Tilmeldingen er uforpligtende. Ved tilmelding vil du også modtage markedsføring og salg fra os.




 

// Maja Svanborg | Grafisk Designer & Sommerdrømmer

maja svanborg profilbillede