Træramme

DKK 79DKK 379

10 x 15 – 70 x 100 cm

Ryd
Varenummer (SKU): tr Kategori:

En træramme kan være det oplagte valg, hvis man ønsker et klassisk og tidløst valg til sine plakater. Mere naturligt bliver det ikke end en træramme, og i det her tilfælde en træramme af egetræ. Vi er jo ret begejstret for egetræ her i firmaet (kan vi nok ikke skjule), så selvfølgelig synes vi, det er en god ide at lade sine plakater tage sig ud i en træramme af eg.

Trærammer i eg

Der er mange muligheder for valg af ramme, men med en træramme vælger man et natur materiale, som er et ”rigtigt” materiale og skaber derved en autentisk ramme. Det i sig selv kan være med til at skabe en ro i lokalet.

Med en træramme giver du dine billeder de bedste betingelser. Man har en stærk ramme, der kan holde i mange år på grund af høj stabilitet.

Trærammerne har plexiglas for at sikre, at glasset ikke bliver smadret i hjemmet eller under transport.

Trærammer i forskellige standart størrelser

Når du vælger din træramme, kan du vælge trærammen i forskellige størrelser. Vores størrelser er standard størrelser, som går til de fleste plakater. Det er også de størrelser, vores egne plakater er. Dem kan du finde her.

Målene på de forskellige trærammer er:

Træramme 10×15 cm A6

En klassisk postkort størrelse med en træramme i størrelsen 10×15 cm A6; så har du en ramme, der passer til et standard postkort.

Træramme 15×21 cm A5

Mange billeder bliver trykt i størrelsen 15×21 cm; det velkendte A5format.

Træramme 21×30 cm A4

En træramme i 21×30 cm, A4format, behøver nok ikke den store forklaring. Det er en træramme, der passer til dine egne udskrift fra printeren eller en plakat i den klassiske størrelse.

Træramme 30×42 cm A3

30×42 cm nærmere A3formatet er et meget brugt mål til at trykke plakater og billeder i. En træramme i det mål sikrer rig mulighed for at finde noget, der passer i rammen.

Træramme 50×70 cm

50×70 cm er et meget klassisk mål, når man taler plakater. Mange plakater kan vælges i størrelsen.

Træramme 70×100 cm

En stor plakat i omtale er tit i målene 70×100 cm. Mange plakater kan vælges i denne standard størrelse.

Brug træramme i billedevæg

Ønsker man det, kan trærammer også kombineres med andre rammer. Du kan se vores udvalg af forskellige rammer. Ved eksempelvis en billedvæg kan det være med til at skabe kontrast og dybde til væggen, at der er brugt forskellige rammer, og kombinationen af trærammer og andre typer rammer kan være en rigtig god ide. Vi har også plakatophæng i træ, nærmere betegnet egetræ. Det kan også skabe en masse at kombinere et plakatophæng med en træramme.

Rammer af træ skaber varme

Hvis det er en klassisk hvid væg, man ønsker at skabe varme til, er det meget oplagt at bruge en træramme. Det kan også være en ”crazy” tapet, man gerne vil tone lidt ned. Her kan en træramme også bruges. Det er det gode ved en træramme, at der er rigtig mange muligheder med den i indretningen.

Vores træramme er det klassiske autentiske valg af ramme, hvis du ønsker en ramme, du kan have i mange år. Trærammen er af høj kvalitet og går til, hvad man nu ønsker at komme i sin træramme. Der er rig mulighed for, at man med tiden ønsker at skifte sine motiver i rammerne.

Yderligere information

Ramme størrelser

10x15cm A6, 15x21cm A5, 21x30cm A4, 30x42cm A3, 50x70cm, 70x100cm