Stort spejl

DKK 2499

L: 150 x B: 50 x D: 1,9 cm

Laves på bestilling (ca. 2 ugers lev. tid)

Det siger måske lidt sig selv, men med et stort spejl, får du det helt store overblik, så der er rig mulighed for at få styr på, om trøjen (eller hvad det må være) sidder lige, som det skal.

Et stort spejl i massiv træ

Vores store spejl er lavet i massivt træ og designet i et tidløst klassisk design, så spejlet passer ind i de fleste indretninger. Det, at spejlet er tidløs og klassisk i udtrykket, gør, at du sikrer dig at købe et stort spejl, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge og ligeledes kan følge med tidens trends og stil. Det store spejl er samlet med lækre snedker detaljer, små tapsamlinger i hjørnerne og midt på.

Et stort spejl der passer ind i hele hjemmet

Ja, et stort spejl kan bruges mange steder i hjemmet f.eks. i soveværelset, entreen eller badeværelset. Det giver det helt store overblik og giver dig muligheden for altid lige at kunne komme til at tjekke, at alt er, som det skal være. Rent visuelt er det en fantastisk flot dekoration til væggen. Yderligere kan et spejl også være med til at gøre et rum større, end det er, på grund af refleksionen af rummet.

 

Stort spejl eller lille spejl

Skulle det store spejl blive for stort, eller kunne du godt tænke dig selskab til spejlet, har vi også det store spejl i en mindre udgave. Du kan se det lille spejl her.

De små detaljer i spejlet

Ja, det er tit de små detaljer, der giver det samlede indtryk. Vi har derfor tilføjet snedker detaljer til spejlene i form at flotte samlinger.

Ligeledes er det også de små detaljer, der gør det sidste, når man er på vej ud af døren. Det er der, spejlet kommer ind i billedet, så man lige får tjekket, om alt er / sidder, som det skal.

Spejle til hele hjemmet

Du kan finde spejlet i mange af vores kategorier, da spejlet passer ind i mange sammenhænge. Du vil også opdage, hvis du kigger rundt på Svanel, at designet af dette store spejl er det samme klassiske udtryk som mange af vores møbler samt interiør.