Sorte rammer

DKK 79DKK 379

10 x 15 – 70 x 100 cm

Ryd
Varenummer (SKU): sr Kategori:

Vores sorte rammer er af høj kvalitet, har en tynd smal profil og er med ophæng bagpå, så de er nemme at hænge op. Alle rammern i sort fås i følgende mål: 10×15 (A6), 15×21 (A5), 21×30 (A4), 30×42 (A3), 50×70, 70×100, som også er de mål, vores plakater har.

Sort ramme med tynd aluprofil

Den sorte ramme har en tynd aluprofil, der er med til at give et rent udtryk af rammen, så det bliver billedet i rammen, der kommer til at få opmærksomheden og ikke en ”kæmpe ramme”. Rammerne er med plexiglas, som er med til, at dine plakater bliver fremvist perfekt og sikrer, at du ikke har glas, der går i 1000 stykker.

Mange vil nok sige, at sort er det sikre valg, når man taler indramning af plakater, og det er nok heller ikke helt forkert. Vores tynde aluprofil på den sorte ramme sikrer, at dit billede får den helt rigtig fremvisning. Den sorte profil rundt om billedet er med til at skabe en kontrast til billedet og vil få det til at fremstå skarpt.

Alle vores sorte rammer er nemme at åbne bagtil og skifte / indsætte din plakat.

Sorte rammer til billedevægen

Ønsker du at bruge sorte rammer til din billedevæg: Et oplagt valg, da sort passer ind til de fleste billedvægge. Går du efter et klassisk udtryk på din væg, kan det være rigtig lækkert at lave en billedvæg udelukkende med sorte rammer. Er du til, at der skal ske lidt mere, kan man også kombinere de sorte rammer med trærammer eller plakatophæng i træ. Træ og sorte rammer er en rigtig god kombination og skaber varme til en væg. En sort ramme kan også kombineres med vores hvide rammer, kobber rammer eller messing rammer. De nævnte rammer har samme profil og passer derfor rigtig godt sammen og kan sammen kombineret på en billedvæg skabe kontrast til hinanden og give et rigtig moderne udtryk.

Ved at vælge sorte rammer sikrer du dig en ramme, du kan have i mange år, da en sort ramme er det sikre tidløse valg og med vores tynde aluprofil, som også skaber klassisk udtryk til rammen, sikrer du dig en ramme, der ikke går af mode. Hvis plakaten skulle gå af mode, er det bare at skrifte plakaten ud i den sorte ramme, så er det hele som nyt igen.

Målene på de sorte rammer er:

 

Sorte rammer 10×15 cm A6

En sort ramme i 10×15 cm A6 passer til det, man kalder et standard postkort mål, så der vil være rig mulighed for at finde en plakat / postkort, der passer i den sorte ramme.

Sorte rammer 15×21 cm A5

Postkortets storebror er A5 formatet 15×21 cm og er også, hvad man vil betegne som en standard størrelse.

Sorte rammer 21×30 cm A4

Sorte rammer i 21×30 cm A4 behøver nok ikke den store instruktion. Mere standard end A4 bliver det nok ikke. Med en ramme i A4 er der også rig mulighed for selv at printe billeder ud til dine sorte rammer.

Sorte rammer 30×42 cm A3

30×42 cm nærmere A3 er også et klassisk mål, som er en meget brugt plakatstørrelse og printe størrelse til billeder.

Sorte rammer 50×70 cm

En sort ramme i 50×70 cm giver rig mulighed for at finde noget, der passer til rammen, da det er en meget gængs størrelse.

Sorte rammer 70×100 cm

Store rammer er tit en 70×100 cm størrelse. Hvis du har et stort billede, du mangler en ramme til, er der stor mulighed for, at det er en 70×100 cm sort ramme, du står og mangler.

Lad dig inspirere til dine rammer

Er du blevet lun på at få en sort ramme op derhjemme, men ikke ved, hvilken plakat der skal i, kan vi også hjælpe med det. Du kan se vores forskellige plakater under vores kategori med møbel plakater her. Alle vores plakater og rammer kommer i samme standard mål.

Yderligere information

Ramme størrelser

10x15cm A6, 15x21cm A5, 21x30cm A4, 30x42cm A3, 50x70cm, 70x100cm