RAMMER

Her finder du vores forskellige rammer alt lige fra vores messing rammer, kobber rammer, trærammer, sorte eller hvide rammer.

Alle vores rammer findes i 6 forskellige størrelser:

10×15 cm A6

15×21 cm A5

21×30 cm A4

30×42 cm A3

50×70 cm

70×100 cm

De forskellige størrelser er alle, hvad man kalder standard størrelser, så de passer sammen med det, du vil have i din ramme.

Rammer der passer til standart plakat størrelser

De er meget praktisk og også de må, vores plakater findes i. Det er gængse standard størrelser, som de fleste plakater / billeder laves i. Dine rammer kan derfor også bruges, hvis du ønsker at udskifte dit billede senere.

Rammer i forskellige farver og materialer

Vores rammer kommer i forskellige farver og materialer lige med undtagelse af trærammen. Messing, kobber, sort, og hvid har samme profil og passer derfor rigtig godt sammen, hvis man ønsker at benytte dem sammen eller blot ønsker dem forskellige steder rundt i hjemmet, så man får en rød tråd i sin indretning.

Rammer til billedevæg

Rammerne er derfor meget anvendelige, hvis du ønsker at skabe en billedvæg, da de kan kombineres på mange forskellige måder, om det er forskellige slags rammer, man bruger, eller blot forskellige størrelser, man bruger sammen.

Forskellige typer ophæng til plakater

Du kan klikke dig videre ind på de forskellige typer rammer, vi har, og læse mere omkring de forskellige rammer. Det er også på rammen, du kan se priserne på de forskellige størrelser. Alle rammerne har samme priser, ligegyldigt om det er en træramme, messing, kobber, sort eller hvid.

Kombiner rammerne med plakatophæng

Vores rammer kan også kombineres med vores plakatophæng, hvis man ønsker dette. Det kan skabe noget dynamik til en billedvæg eksempelvis, hvis det er det, man ønsker.

Vælg den rigtige ramme

Tænk over hvilken ramme du vælger til dine plakater. Er det en meget farverig plakat, kan det være en god ide med en meget rolig ramme, der kan være med til at holde fokus på plakaten.

Ligeledes har man en meget farverig væg skal man tænke over, at det materiale / farve, man vælger sin ramme i, skal kunne passe sammen med væggen. Omvendt har man meget hvidt i hvidt,  kan det være en rigtig god ide at vælge en ramme, der kan skabe kontrast til alt det hvide.