PLAKATER OG RAMMER

Pryd væggen med lækre plakater og rammer. Vi sælger kvalitets rammer til dine plakater. Ja vi sælger nu også plakater.

Forskellige varianter af plakater og rammer

Find de rammer, der passer ind i din indretning derhjemme. Vi sælger forskellige rammer: Messing rammer, kobber rammer, trærammer, sorte, eller hvide rammer. Det, du formentlig er på udkig efter, har vi. Kobber, messing, sort, og hvid er med den samme profil, så de passer sammen, hvis man ønsker at kombinere rammerne evt. i en billedvæg.

Plakater og rammer i forskellige størrelser

Når du vælger rammer, vælger du blot den størrelse, du ønsker rammen i. Alle vores størrelser er standard størrelser, så du sikrer dig at have en ramme, hvor du kan skifte motiv, hvis det skulle blive et behov med tiden.

Rammen og plakaterne passer sammen

Ligeledes er alle vores plakater i samme standard størrelser, så plakater og rammerne passer sammen.

Ønsker du at se vores møbel plakater, kan du finde dem under kategorien møbel plakater. Ligeledes kan du finde vores rammer i en selvstændig kategori: rammer.

Plakater og rammer i en billedvæg

Plakater og rammer er det oplagte valg, hvis du ønsker at skabe en billedvæg. Du kan kombinere rammer, som du ønsker, og med det menes både forskellige slags rammer samt forskellige størrelser.

Udløs din kreativitet med en billedvæg

Når du laver en billedvæg, er der ikke nogen regler. Det er kun din egen fantasi, der sætter en begrænsning. Om du ønsker ens afstande på væggen eller fuldstændig tilfældighed er helt op til dig selv.

Glas der ikke går i stykker

Vores rammer er med plexiglas, så du sikrer dig, at dit ”glas” ikke går i stykker, hverken derhjemme eller under transport.

Lad dig inspirer til din indretning med plakater og rammer

Se vores forskellige plakater og rammer her, eller du kan gå videre ind på rammer eller møbel plakater og se vores forskellige rammer eller plakater.

Alle vores rammer er af god kvalitet og sikrer, at dine plakater tager sig allerbedst ud.