MØBEL PLAKAT

Er du bare helt tosset med møbler og plakater, hvorfor så ikke forene de to ting med en møbel plakat. Her ved Svanel er vi helt pjattede med vores egne møbler og har derfor foræret vores møbler en møbel plakat. Du kan finde de fleste af vores møbler her som møbel plakat.

Indret med Møbel Plakater

Ligesom vores møbler er tidløse og klassiske i deres udtryk, synes vi også, at vores møbel plakater er enkle og tidløse i deres udtryk og er med til at skabe en stemning til indretningen. Det er en sjov ting at have møbel plakaten sammen med møblet. Det kan også bare være, at du finder det som et sjovt og kreativ valg til din indretning.

Plakater med møbler i forskellige størrelser

Vores forskellige møbel plakater fås i forskellige størrelser lige fra en lille postkort størrelse i A6, A5, A4, A3, 50×70 cm til en stor 70×100 cm. Disse mål gælder alle de forskellige møbel plakater. Du kan i plakatenes variant vælge, hvilken størrelse du måtte ønske. Ligeledes kan du under variant vælge, om du ønsker at tilkøbe en ramme eller et plakatophæng.

Vær kreativ og brug møbelplakater i din indretning

De forskellige møbel plakater kan bruges de fleste steder i hjemmet og kan være med til at skabe den stil, du ønsker rundt i din indretning i hjemmets forskellige rum. Tænk over hvilken størrelse du vælger din møbel plakat, således at plakatens størrelse passer til væggens størrelse. En plakat må ikke tage magten over en væg.

Møbel plakater med klassiske snedker møbler

Elsker du klassiske håndlavede snedker møbler, så kan du helt sikkert også godt lide vores forskellige møbel plakater. Det er en sjov og anderledes måde at bringe det klassiske håndværk ind i hjemmets indretning.

Svanel møbel plakater

Se vores forskellige møbel plakater og lad dig inspirere, om du ønsker en møbel plakat magen til dit Svanel møbel, eller om du blot har forelsket dig i et af møblernes klassiske udtryk og ønsker møblet fremvist i en møbel plakat. Ja alle muligheder er åbne.

Du kan også finde de forskellige møbler her på siden, hvis du ønsker at se nærmere på dem.