Messing ramme

DKK 79DKK 379

10 x 15 – 70 x 100 cm

Ryd
Varenummer (SKU): mr Kategori:

Med en messing ramme kan du skabe en sammenhæng i din indretning med dine forskellige ting i indretningen af messing, såfremt du selvfølgelig har noget i messing. Selv er jeg stor fan af messing og elsker at kombinere det på forskellige måder og bringe detaljer ind i indretningen af messing. Med messing rammer kan det styrke sammenhængen i din indretning og være med til at skabe en rød tråd.

Messing rammer til billedevægen

Messing er også rigtig godt til at bryde en billedvæg, hvis man har mange rammer i sort, hvid, træ; de klassiske valg. Med en messing ramme sammen med de andre rammer kan du skabe en kontrast, der bryder det hele lidt og er med til at give varme til væggen.

Messing tilføjer varme

Messing er utrolig populær på grund af dens lækre udseende og dens udstråling af varme. Mange kan godt lide at bringe messing elementer ind i deres indretning, da det tit bryder med de klassiske valg af materialer.

Messing ramme med tynd profil

Vores messing rammer har den samme profil som vores andre rammer og passer derfor perfekt sammen med de øvrige rammer i f.eks. en billedvæg, da den samme profil vil skabe en sammenhæng imellem rammerne. Profilen, som vi har på alle vores rammer (lige med undtagelse af trærammen), er en tynd profil, der er med til at give opmærksomhed til motivet, der er i messing rammen, og ikke rammen.

Messing rammer til din moderne indretning

Vores messing ramme gør det rigtig godt som et selvstændigt valg til dine billeder / plakater. De gør det også godt sammen med andre typer rammer og kan være med til at skabe noget dynamik til en billedvæg. Det er kun din egen fantasi, der sætter begrænsninger for, hvordan man ønsker at anvende sine messing rammer.

Vores messing ramme kommer i standardmål, som heldigvis er de samme mål, som vores plakater også er, så de passer sammen.

Målene på de messing rammer er:

Messing ramme 10×15 cm A6

10×15 cm A6 nærmere betegnet et postkort. De fleste postkort er det, man kalder et A6 format.

Messing ramme 15×21 cm A5

15×21 cm et meget yndet mål til et billede udskrift i det klassiske A5format.

Messing ramme 21×30 cm A4

Ja et A4format kender de fleste nok. 21×30 cm er standardstørrelsen A4, som mange billeder fås i, samt at dine egne udskrift passer i A4 messing rammen.

Messing ramme 30×42 cm A3

A4’s storebror 30×42 cm A3 et meget anvendt mål på plakater og billede udskrift.

Messing ramme 50×70 cm

50×70 cm er et meget anvendt mål til plakater, og de fleste, der sælger plakater, har også plakater i dette mål.

Messing ramme 70×100 cm

En stor ramme er typisk det, man kalder en 70×100 ramme.

Se også vores andre rammer

Ønsker du at se vores andre rammer, som kan kombineres med vores messing ramme, kan du finde dem her. Ligesom messingrammen kan den vælges i forskellige størrelser (de samme størrelser) og med den samme profil.

Træ og messing går rigtig godt sammen. Vi har også plakatophæng, som man kan kombinere sine messing rammer med.

Yderligere information

Ramme størrelser

10x15cm A6, 15x21cm A5, 21x30cm A4, 30x42cm A3, 50x70cm, 70x100cm