Kobber ramme

DKK 79DKK 379

10 x 15 – 70 x 100 cm

Ryd
Varenummer (SKU): kr Kategori:

En kobberramme er et rigtigt spændende valg til indretningen. Den er med til at skabe et varmt og moderne udtryk af din plakat. Kobberrammen skiller sig ud og er derfor et oplagt valg til at bryde en billedvæg med noget andet, eller om det er en selvstændig ramme, der skal hænge og repræsentere dine billeder.

Mange kan godt lide at bruge kobber i indretningen og ja, det er et super lækkert materiale. Med en kobberramme kan du lave et sammenspil i din indretning og skabe en rød tråd i indretningen.

Kobber rammer med tynd profil

Vores kobberrammer har samme profil og størrelser som vores andre rammer (lige med undtagelse af trærammen, som har en anden profil) og passer derfor godt sammen med de andre rammer, vi har, hvis man ønsker at kombinere de forskellige rammer.

Vores kobberrammer er virkelig lækre og en god måde at fremstille dine billeder på.

Kobberrammerne fås i følgende størrelser:

Kobberramme 10×15 cm A6

Et klassisk postkort mål 10×15 cm nærmere betegnet som A6.

Kobberramme 15×21 cm A5

En kobberramme i 15×21 cm A5 kan gå til mange billeder, da det er en klassisk størrelse at printe i.

Kobberramme 21×30 cm A4

A4formatet behøver ikke den store forklaring. Det er vores standard udskrift størrelse. En ramme i 21×30 cm er der rig mulighed for at kunne bruge, om det er dine egne udskrift, du vil have i rammen, eller om du har fundet noget, du vil have i, da det er en klassisk standard størrelse.

Kobberramme 30×42 cm A3

A3formatet er A4’erens storebror 30×42 cm og er også et meget yndet mål til plakater og billeder.

Kobberramme 50×70 cm

Med en kobberramme i 50×70 cm skulle der være rig mulighed for at finde en plakat til din ramme, da det er en meget klassisk standard mål.

Kobberramme 70×100 cm

70×100 cm er det, man kan betegne som en stor ramme, men også et klassisk valg til en stor ramme. Mange plakater fås i dette mål.

Rammer af kobber

Vores kobber ramme har en tynd profil, der er med til at skabe et lækkert stramt udtryk af rammen, og samtidig ligger fokus på motivet i rammen, da det ikke er en bred ramme, der tager opmærksomhed.

Har du fået mod på at kombinere kobberrammen med andre rammer, kan du se vores forskellige rammer her. Om det er træ, sort, hvid eller messing, så er der rig mulighed for at finde det. Fordelen ved at vælge rammerne her er, at du kan få de samme størrelser og profil.

Brug kobber rammer i din billedevæg

Ønsker du dig eksempelvis en billedvæg, kan det også være en rigtig god ide at kombinere kobberrammer med et plakatophæng. Kobberet fungerer rigtig godt sammen med træ, varmen der er i træ fungerer rigtig godt sammen med kobber.

Er du i tvivl om, hvad der skal i din kobberramme, har vi også forskellige bud, du kan se her af vores forskellige plakater.

Yderligere information

Ramme størrelser

10x15cm A6, 15x21cm A5, 21x30cm A4, 30x42cm A3, 50x70cm, 70x100cm