Hylder til badeværelse

DKK 2299

B: 70 x D: 22 x H: 22 cm

Laves på bestilling (ca. 2 ugers lev. tid)

Varenummer (SKU): se12eg Kategori:

Skab plads med disse hylder til badeværelse. Pladsen kan der være trang. Kan man godt lide at have system i håndklæder og cremer, eller hvad man har stående fremme på badeværelset, så er det en rigtig god ide med nogle hylder til badeværelset. Få sat tingene i system, og få tingene frem.

Hylder til indretning på badeværelset

Hylder til dit badeværelse kan være med til at skabe noget for din indretning. Vores hylder til badeværelse er håndlavede snedker træhylder. Hylderne er lavet af massivt egetræ. Egetræ er en utrolig smuk træsort med et fantastisk flot spil langs årerne. Ydermere får hylderne til badeværelset en overfladebehandling med olie. Det er med til, at træet lysner op.

Indret med hylder til badeværelse

Det, at du får noget træ ud på badeværelset, kan være med til at skabe en masse for din indretning. Har du et meget lyst badeværelse, kan træ hylder til badeværelset give noget farve og varme til indretningen. Har du træ på badeværelset i forvejen, skaber det blot en rigtig god sammenhæng mellem møblerne.

Målene på vores hylder til badeværelset er: 70 cm bred x 22 cm dyb og 22 cm høj.

Hylde i træ til badeværelset

Vi har andre hylder i træ, som kan bruges ind på badeværelset. Vi har også hylden enkeltvis som en svævende hylde, hvis man er mere til det. Den kan ses her. Ydermere kan disse hylder til badeværelse også bruges i mange andre sammenhænge, enten man ønsker at bruge den på badeværelset, eller den kan bruges til alt lige fra køkkenet til soveværelset. Tag et kig på vores forskellige kategorier og lad dig inspirere. Denne hylde til badeværelset giver mange anvendelsesmuligheder, enten om det er fordi, man ønsker at skabe en sammenhæng i ens indretning at have hylden hængende flere steder i hjemmet, eller om man kun ønsker den hængende i et rum eventuelt flere hængende.

Snedker møbler til badeværelset

Vi har andre møbler, der passer sammen med vores hylder til badeværelse. Du kan lade dig inspirere til din indretning med vores forskellige håndlavede snedker møbler. Ydermere har vi også et inspirations univers, hvor du kan følge os.