Hvide rammer

DKK 79DKK 379

10 x 15 – 70 x 100 cm

Ryd
Varenummer (SKU): hr Kategori:

En af de store fordele ved at vælge en hvid ramme er, at hvide rammer virkelig sætter billedet i fokus med den hvide farve, da det er en diskret farve og er med til at fremhæve farverne på billedet.

Det er svært at ramme ved siden af med hvide rammer, om det er en hvid væg, hvor man bare ønsker, at rammen skal falde i med væggen, eller om det er en mørk, farvet, sort, mursten, ja hvad det nu kan være, så er passer hvid til det hele. Hvis du vil være helt sikker på, at det er billedet, der tager al opmærksomheden og ikke rammen, så er de hvide rammer et godt valg.

Alle vores rammer er af høj kvalitet og lavet med en tynd aluprofil, der giver et rent og eksklusivt udtryk af rammen. Glasset er af plexiglas, der sikrer, at glasset ikke går i stykker i hjemmet eller under transport. Det plexiglas, der bruges, er af høj kvalitet og sikrer billedet fremvist rigtig pænt.

Standard størrelser af hvide rammer

Vores hvide rammer fås i de gængse standard størrelser, som også er størrelserne på vores plakater. Det gode ved at vælge rammer og såvel plakater i standard størrelser er, at du sikrer dig, hvis du med tiden ønsker at skifte plakaten ud, så er det nemt at finde en anden plakat, da det er standard mål.

Målene på de hvide rammer er:

Hvide rammer 10×15 cm A6

10×15 cm A6 er det, man vil betegne som et standard postkort mål, så en hvid ramme i det mål kan bruges til alle postkort i standard størrelsen i A6.

Hvide rammer 15×21 cm A5

15×21 cm er en standard størrelse, nærmere A5 formatet.

Hvide rammer 21×30 cm A4

21×30 cm er det velkendte A4 format, som er helt standard printer størrelse, så rammerne passer perfekt til dine egne A4 tegninger eller plakater, som tit fås i A4 størrelse.

Hvide rammer 30×42 cm A3

30×42 cm er det klassiske A3 format, som er storebror til A4.

Hvide rammer 50×70 cm

50×70 cm er en meget klassisk og standard størrelse af plakater, så med en hvid ramme i 50×70 vil der være rig mulighed for at finde en plakat til.

Hvide rammer 70×100 cm

Når man taler om store rammer, er det tit 70×100 cm. Det er en standard ramme mål, og der findes mange plakater, som passer i disse hvide rammer 70×100 cm.

Hvide ramme passer til det meste

Hvide rammer går fint selv, men kan også kombineres med andre farver eller materialer. Farven hvid går jo til alt, så om man ønsker at lave en billedevæg, hvor man kombinerer de hvide rammer med enten sorte rammer, messing rammer, kobber rammer, eller trærammer, som vi også har, så er det en rigtig lækker løsning. Alle vores rammer har den samme profil (lige med undtagelse af trærammen) men sort, hvid, messing og kobber rammerne har samme profil. Derved passer det rigtig godt sammen.

De hvide rammer kan også kombineres med vores plakatophæng. Det giver et rigtigt lækkert udtryk og ved en billedevæg skaber plakatophænget kontrast til de hvide rammer.

En hvid ramme; godt valg til dine plakater

Som nævnt er en hvid ramme et rigtig godt valg til dine plakater, da de altid vil få plakaterne til at fremstå i deres pæneste format. Samtidig hermed passer de hvide rammer ind til enhver væg i din indretning og kan kombineres med alt. Lad kun din fantasi sætte grænser for, hvad du kan gøre med hvide rammer. Lav en billedevæg med hvide rammer eller kombiner billedvæggen med andre rammer i forskellige farver og materialer.

Brug rammerne i hele hjemmet, om det er op imod en farverig mønstret tapetvæg, en murstens væg, den farvede væg, eller hvad det måtte blive. så vil enhver af vores hvide rammer være med til at lyse rummet op og skabe en detalje til rummet. Er det bare et godt motiv / plakat til rammen, der mangles, har vi nogle bud på dette. Det kan du se under vores kategori med plakater.

Yderligere information

Ramme størrelser

10x15cm A6, 15x21cm A5, 21x30cm A4, 30x42cm A3, 50x70cm, 70x100cm