BADEVÆRELSESVASKE

Her finder i vores forskellige badeværelsesvaske. Vi har et bredt sortiment fra Marmorline og Cassøe. Ønsker i en vask, der ikke er at finde på vores hjemmeside, skal i endelig bare ringe 23 91 33 33 eller skrive mail@svanel.dk.. Så kan vi bestille lige den badeværelsesvask, du ønsker fra vores leverandør.

Ydermere kan du vælge en løsning med en kompakt laminatplade, hvorpå man kan montere sin vask.

Badeværelsesmøbler og vaske

Du kan se vores badeværelsesmøbler, bundventiler, og vandhaner.
Badeværelses vasken forlængere levetiden på dit bademøbel
Skal du have et badeværelsesmøbel i massivt træ, kræver det noget oven på bademøblet for at forlænge møblets levetid. Der vil komme vand på toppen af bademøblet, fra du vasker hænder, og en topplade vil derfor beskytte møblet.

Stort udvalg af badeværelsesvaske

Du kan vælge imellem forskellige badeværelsesvaske i den længde, der passer til dit bademøbel. Der følger en vaskekumme med som standard. Ønsker du en ekstra vaskekumme, kan den tilkøbes.
Badeværelsesvask på special mål
Marmorlines badeværelsesvaske føres i to dybder – 36 & 48 cm, da de passer til vores badeværelsesmøbler. Ønskes en anden dybde kan det sagtens laves efter forespørgsel.

Vælg den helt rigtige badeværelses vask

Ja, når du vælger badeværelsesmøbler, kan det virke simpelt, såfremt du har besluttet dig for, at det skal være et håndlavet snedker møbel, men valget af badeværelses vask kan være et svært valg, da der er mange muligheder. Vi har et rimeligt overskueligt sortiment af vaske, så det er til at overskue sit valg af den rigtige badeværelsesvask.

Skulle der være en vask fra enten Marmorline eller Cassøe, du har forelsket dig i som ikke er at finde her på siden, kan vi sagtens skaffe den.

Håndlavede badeværelsesvaske

Alle vaske fra Marmorline er håndlavede vaske af høj kvalitet og er derfor det oplagte valg til et snedker bademøbel.

Den helt rigtige badeværelsesvask

Det sidste og første du ser på hver dag, inden du går i seng – og står op, er dit bademøbel. Derfor er det et ret vigtigt møbel i dit liv. Det er en god ide at investere i et godt badeværelses møbel og badeværelsesvask. Vasken skal kunne holde til hverdagens strabasser, vandplaskeri, snavs, læbestift, tandpasta, eller hvad det måtte blive udsat for.

Se vores udvalg til dit badeværelse

Du kan se vores forskellige badeværelsesmøbler, vandhaner og bundventiler. Det hele kan sammensættes, så du får lige den løsning, du ønsker.